NavMenu

Najveći regionalni sajam fitnesa, velnesa i zdravlja BELFIS sredinom oktobra u Beogradu

Izvor: eKapija Četvrtak, 29.09.2022. 10:26
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: ARTFULLY PHOTOGRAPHER/shutterstock.com)Ilustracija
Najveći regionalni sajam fitnesa, velnesa i zdravlja - BELFIS biće održan u Beogradu 14. i 15. oktobra 2022. godine.

Na 3.000 m2 sajamskog prostora okupiće se više od 50 izlagača iz Srbije, Nemačke, Hrvatske, Slovenije, Italije koji će predstaviti novitete iz sfere sportske opreme, sprava za vežbanje, rekvizita, suplementacije, zdrave ishrane, navedeno je na sajtu sajma.

Očekuje se više od 10.000 posetilaca iz regiona koji će imati priliku da tokom dva dana trajanja sajma osete i dožive pozitivnu energiju BELFIS-a. Različiti programi i sadržaji realizovaće se kroz više od 40 radionica, master class-ova, stručnih predavanja i dešavanja u šest različitih zona.

Takmičenja, revije, testiranja, poligon za funkcionalni trening, body&mind, radionice, kao i prezentacije novih svetskih fitnes trendova na glavnoj bini okupiće najeminentnije prezentere, renomirana domaća ali i svetska imena iz sveta fitnesa.

Sastavni deo sajma biće i XII Evropski fitnes kongres koji će okupiti brojne predavače iz zemlje i inostranstva i predstaviti najnovije trendove i aktuelnosti iz fitnes branše. Deo edukativnog segment ana ovogodišnjem BELFIS-u biće i drugi forum Turizam i fitnes koji će istraživati veze fitnesa i hotelijerstva i turizma uopšte.

Zahvaljujući organizatoru, Savezu za rekreaciju i fitnes Srbije, pokroviteljstvu Ministarstva omladine i sporta i Sekretarijata za sport i omladinu Beograda, kao i kompanijama i pojedincima koji su prepoznali značaj BELFIS – a, Beograd će ovog oktobra, još jednom postati regionalna prestonica fitnesa.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Finansije

Stižu novi lovci na srpsko zlato - Australijski Strickland Metals kupio rudarski projekat na planini Rogozna

Strickland Metals ušao je u "unosnu srpsku zlatnu igru" nakon što je izdvojio 37 miliona dolara za kupovinu projekta Rogozna koji se može pohvaliti ogromnim resursom od 5,44 miliona unci zlatnog ekvivalenta (oko 170 tona), pišu australijski mediji. Australijski gigant Strickland Metals Limited bavi se otkrivanjem mineralizovanih sistema "svetske klase" sa fokusom na zlato i bakar. Kako navode mediji, za projekat zlata Rogozna Strickland

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.