NavMenu

CBS International ubedljivo najbolji na tržištu nekretnina Srbije i Hrvatske

Izvor: PR Četvrtak, 29.09.2022. 09:08
Komentari
Podeli

(Foto: CBS International)
Vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji CBS International, deo Cushman & Wakefield grupe, je sedmi put zaredom potvrdila svoju lidersku poziciju i prema izboru prestižne finansijske publikacije Euromoney proglašena je za najbolje konsultante u svim konkurentnim kategorijama.

Ove godine je Euromoney Awards publikacija potvrdila kvalitet regionalnog lidera na tržištu nekretnina u sledećim kategorijama:

● Najbolja konsultantska kuća za nekretnine

● Najbolji ekspertski tim za procenu vrednosti nekretnina

● Najbolja konsultantska kuća na polju posredovanja u kupoprodaji i izdavanju nekretnina

● Najbolja konsultantska kuća u oblasti istraživanja tržišta nekretnina

Da je CBS International lider i na regionalnom nivou govori i podatak da je i kancelarija u Hrvatskoj dobitnik pomenutog priznanja u sve četiri kategorije već treću godinu u nizu, a partner na globalnom nivou, Cushman & Wakefield, proglašen je za najbolju konsultantsku kuću za nekretnine na svetu i to peti put zaredom.

- Izuzetno sam ponosan što je naša kompanija partner najvećih internacionalnih i domaćih klijenata u realizaciji njihovih važnih projekata, pa ovu nagradu vidim kao potvrdu našeg višegodišnjeg truda da na svaki zahtev odgovorimo stručno i posvećeno. Mi smo jedan od retkih timova gde isti menadžment radi zajedno više od decenije. Utoliko ova nagrada ponovo potvrđuje tezu da je sve u ljudima i jakom timskom duhu, a samim tim nas jasno i opredeljuje kojim putem ćemo se dalje razvijati i na čemu će biti naš fokus - istakao je Dragan Radulović, CEO CBS Grupe, koja osim u Srbiji, svoje uspešno poslovanje regionalno unapređuje na tržištima Hrvatske, Crne Gore i Severne Makedonije.

Unazad 18 godina, ugledna internacionalna finansijska publikacija Euromoney, organizuje glasanje u kome učestvuju predstavnici internacionalnih korporacija, finansijskih institucija i poznatih kompanija širom sveta. Glasanje koje je ove godine okupilo više od 7.000 učesnika je izabralo najbolje konsultante, investitore i finansijske institucije na lokalnom i globalnom tržištu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Brojni auto-servisi ne rade više punjenje klima - Da li će građani imati gde da pripreme kola za leto i koliko će to da košta?

Građanima Srbije ovog leta biće teže da servisiraju klima uređaje u svojim automobilima. Razlog za to je što veliki broj auto-servisa obustavlja pružanje ove usluge, jer nemaju sertifikat na osnovu koga bi mogli nabavljati freon i proći inspekcijsku kontrolu. Naime, Ministarstvo zaštite životne sredine je još 2016. godine donelo uredbu da pravna lica i preduzetnici koji klimatizuju motorna vozila moraju imati Sertifikat B. Taj

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.