NavMenu

Najveći domaći sajam audio-video tehnike HI-FILES SHOW 1. i 2. oktobra u Beogradu

Izvor: eKapija Utorak, 27.09.2022. 16:35
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: BrAt82/shutterstock.com)Ilustracija
Šesnaesti HI-FILES SHOW, najveći domaći sajam audio i video tehnike sa decenijskom tradicijom, održava se 1. i 2. oktobra u hotelu Holiday Inn u Beogradu. Posetioci sajma imaće priliku da vide i čuju aktuelnu ponudu hi-fi i audio-video uređaja, uz veliki broj premijera audio-video noviteta za domaće tržište, a sve to u salama i sobama hotela na prvom i drugom spratu.

Veliku atrakciju za sve ljubitelje dobrog zvuka predstavljaće pojačala i zvučnici domaćih proizvođača, koji se kao ekskluziva prodaju na svetskom tržištu, navedeno je u saopštenju.

Među brojnim izlagačima ove godine naći će se: 4Audio, Acoustic Invader, Audio plus, Auris Audio, Ecoform Audio, EarMen, M-Kabl, Soulines, Sretenović Audio, Synthesis (Hrvatska), Teoharov Audio (S. Makedonija), Velikinac Audio Lab, Vox Trade i Way Cables.

Sajam će 1. i 2. oktobra trajati od 12 do 19 sati u hotelu Holiday Inn u ulici Španskih boraca 74 u Novom Beogradu. Cena ulaznica je 400 dinara i mogu se kupiti tokom trajanja sajma.

Detaljnije informacije o izlagačima mogu se naći na sajtu www.hi-files.show

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.