NavMenu

Air Serbia: Neistinite tvrdnje o ceni karata na liniji Moskva-Beograd

Izvor: eKapija Četvrtak, 22.09.2022. 16:28
Komentari
Podeli
(Foto: Teodora Brnjoš)
Nacionalna avio-kompanija Air Serbia demantovala je danas tvrdnje u vezi sa cenama karata između Beograda i destinacija u Ruskoj Federaciji, a koje su juče i danas objavljene u medijima i na društvenim mrežama.

- U ovom trenutku, najniža dostupna cena za avio-kartu u jednom smeru u ekonomskoj klasi između Moskve i Beograda je počev od 397 EUR. Najskuplja dostupna karta u jednom smeru u ekonomskoj klasi između Moskve i Beograda košta 567 EUR - navodi se u saopštenju.


Air Serbia dodaje da, kada je reč o povratnim kartama iz Moskve do Beograda u ekonomskoj klasi, najniža dostupna cena iznosi 816 EUR, a najviša 1156 EUR, sa uračunatim svim pripadajućim taksama.

U nekim medijima juče se se pojavile informacije da avio-karte na relaciji Moskva-Beograd koštaju i po nekoliko hiljada evra.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Narodna banka Srbije i Rakuten Viber razgovaraju o mogućnostima saradnje u oblasti instant plaćanja

Guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković sastala se s predstavnicima kompanije Rakuten Viber (Vajber) radi razmatranja saradnje čiji bi rezultat bilo povezivanje funkcionalnosti ove aplikacije i servisa IPS NBS sistema, na korist svih građana Republike Srbije. Sistem za instant plaćanja (IPS NBS sistem) uveden je 2018. godine, prvi u regionu i među prvima u svetu. - Danas više od četiri miliona korisnika aplikacija mobilnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.