NavMenu

Srpska softverska kompanija potpisala ugovor sa GTC-om

Izvor: Promo Četvrtak, 22.09.2022. 15:15
Komentari
Podeli
GTC je potpisao ugovor o predzakupu na pet godina sa kompanijom Tenderly. Srpska softverska kompanija zakupiće 3.400 m2 kancelarijskog premium prostora na lokaciji GTC X u Beogradu.

GTC X jemoderna, poslovna zgrada A klase koja se nalazi u poslovnom delu Beograda, u neposrednoj blizini centra grada, magistralnih puteva, železničke stanice i puta za Aerodrom Beograd. Zgrada projektovana i razvijena u skladu sa LEED Gold sertifikatom je i dalje u izgradnji, a završetak je planiran za treći kvartal 2022. Biće raspoloživo 16.800 m2 prostora za iznajmljivanje.

GTC X će zakupcima obezbediti individualnu kontrolu pristupa, terase na svakom spratu, ostave za bicikle i tuševe, kao i tri nivoa podzemnog parkinga za 300 vozila.

- Raduje nas što imamo priliku da kompaniji Tenderly poželimo dobrodošlicu u našu porodicu stanara i zakupaca. Nadamo se da će se zaposleni u ovoj istaknutoj kompaniji osećati kao kod kuće u svojoj novoj kancelariji koja je dizajnirana da zadovolji sve njihove potrebe. Činjenica da je GTC X već obezbedio zakupce za više od polovine svog prostora pre završetka izgradnje, dokazuje njegov vrhunski kvalitet i savršenu lokaciju, kao i odlične GTC standarde usluge i komunikacije - rekao je Janoš Gardai, Chief Operating Officer GTC-a.


Tenderly je mlada, brzorastuća softverska kompanija koja razvija blokčejn platformu, a osnovana je u Beogradu 2018. godine. Kompanija nudi end-to-end platformu za programere za timove i kompanije koje žele da grade inovativne blokčejn proizvode. Danas nude širok spektar alata i proizvoda koji su postali standard kada je u pitanju razvoj rešenja na blokčejnu.

Tenderly je nedavno prikupio 55,3 mil EUR u dve serije finansiranja. Finansiranje je još jedan primer brzog uspeha koji su postigli za ovo kratko vreme.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.