Izvor: Promo | Utorak, 20.09.2022.| 09:13
Izdvojite članak Odštampajte vest

Sa 100% online studijama do EU diplome iz područja menadžmenta

(Foto: Doba Fakultet)
Poslodavcima današnjice je važan privredni uspeh stvaranjem novih vrednosti, uz održivi razvoj i odgovornost prema zajednici u kojoj organizacija posluje. Za uspešnost su ključni kvalitetni ljudski resursi, koji osim teorijskih, poseduju i praktična primenjiva znanja i veštine.

Ako bi i vama koristila diploma da biste mogli da napredujete na radnom mestu, ili da dobijete bolji posao, savetujemo vam da razmislite o studijama iz područja menadžmenta. Na DOBA Fakultetu, vodećem međunarodnom online fakultetu iz Slovenije, studira više od 1.500 online studenata. Studije nude na srpskom jeziku već više od 10 godina. 90% studenata koji su zaposleni najčešće bira program MENADŽMENT U SAVREMENOM POSLOVANJU koji sadrži tri aktuelna smera:

Menadžment

Kadrovski menadžment

Digitalni menadžment

Studije na DOBA Fakultetu su namenjene onima koji žele da steknu vrednu i priznatu međunarodnu diplomu studirajući u interkulturalnom studijskom okruženju.

Pošaljite mi informacije


100% ONLINE STUDIJE – idealan način studiranja za zaposlene

Online studije na DOBA Fakultetu studentima pružaju mnogo više od samih snimaka predavanja. Studijski programi se izvode u potpunosti online, bez fizičkog kontakta između studenta i profesora. Studije se odvijaju u virtuelnom okruženju koje omogućava komunikaciju između studenata, profesora i online mentora. Na taj način u virtuelnom okruženju studenti pristupaju gradivima, studijskim aktivnostima i zadacima, kao i komunikacionim alatima. Tokom studija ćete imati potpunu podršku profesora, fakultetskog osoblja i online mentora.

- Mogućnost da na raspolaganju imate kontinuiranu i neposrednu podršku svojih profesora, mentora i tutora u bilo kom trenutku, nešto je sasvim inovativno i vredno pohvale! - rekao je Lucian Mrzlić.

Pošaljite mi informacije


Bitno je i to da su svi studijski programi DOBA Fakulteta akreditovani od strane NAKVIS-a (Nacionalne agencije RS za kvalitet u visokom školstvu), koji je član ENQA - The European Association for Quality Assurance i Higher Education. A međunarodne akreditacije koje je DOBA Fakultet dobio, potvrđuju da se online studije na DOBA Fakultetu izvode u skladu sa visokim međunarodnim standardima.

DOBA Fakultet je najveći online fakultet u JI Evropi

- 23 godine izvođenja online studija na DOBI

- 2 međunarodne akreditacije online studija

- više od 6.000 online diplomaca

- 11 akreditovanih i javno važećih studijskih programa se u potpunosti odvija online

- programe izvode na hrvatskom, slovenačkom i engleskom jeziku

- studenti studiraju iz 46 zemalja sveta

- godišnje više od 1.500 online studenata

VIŠE INFORMACIJA

Bitno je da pre upisa dobijete sve informacije o programima i toku online studija. Na DOBA Fakultetu su vam na raspolaganju savetnici koji u najkraćem roku pronalaze odgovore na sva vaša pitanja. Na raspolaganju su vam i za lična savetovanja uživo ili online.

Pošaljite mi informacije

PREDSTAVLJANJE PROGRAMA

Online predstavljanja: u sredu, 21. septembra u 19.00 časova, na linku: https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_rXp5plZZSd6A2YOPsIVczA

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.
Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Testiraj besplatno!
Prijavite se na naš dnevni ekonomski bilten koji će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana.
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.
Testiraj besplatno!
Testiraj besplatno!
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Testiraj besplatno!

Ako ste već korisnik, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE