Izvor: eKapija | Četvrtak, 30.12.2010.| 13:39
Izdvojite članak Odštampajte vest

Novosadski GAT postao distributer rastavnih osiguračkih letvi češke kompanije OEZ

GAT Novi Sad (Foto: b)

Preduzeće GAT Novi Sad, koje se bavi trgovinom elektroopremom i elektromaterijalom na veliko, izvođenjem građevinskih i elektro-instalacionih radova, odnedavno je distributer češke kompanije OEZ za rastavne osiguračke letve ISFT.

- Od sredine godine krenuli smo sa izvođenjem elektromontažnih radova. Takođe, novina u 2010. je otvaranje poslovne jedinice u Nišu, a od oktobra funkcioniše naš novi sajt – kaže za "eKapiju" Arsen Govedarica iz firme GAT.

Uspešnost osamnaestogodišnjeg poslovanja GAT-a oslanja se na dobre odnose sa dobavljačima koji se nalaze u vrhu svetskih i domaćih proizvođača elektroopreme i elektromaterijala - "Schneider Electric", OEZ, "Siemens", "Toshiba", ABB, "General Electric", "Philips", ETI, "Novkabel", Fabrika kablova Zaječar, "ABS Minel", "Končar" i dr.

GAT je jedan od najvećih isporučilaca elektroopreme i elektromaterijala "Elektroprivredi Srbije", kao i RB "Kolubara", TE-KO "Kostolac", "Kolubari-Metal", elektrodistributivnim preduzećima, montažerima, industrijskim preduzećima i samostalnim trgovačkim radnjama.

GAT Novi Sad (Foto: b)

- Sada za NIS radimo izradu i montažu ormana za upravljanje dubinskim pumpama. Takođe, završavamo postavljenje trafo-stanice i upravljačke ormane u Kostolcu – kaže Govedarica.

U domenu elektro-instalacionih radova GAT radi izradu NN i SN postrojenja, šemiranje ormana, postavljanje i polaganje srednjenaponskih i niskonaponskih vodova i dr.

GAT poseduje sopstvenu radionicu opremljenu potrebnim elektro-mehaničkim sredstvima. Novosadska kompanija izvodi građevinske radove koji su praćeni i postavljenjem instalacija.

Novosadska kompanija stalno unapređuje kvalitet u poslovanju što pokazuju sertifikati ISO 9001 i ISO14001. GAT je sertifikovan od IQNET-a.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.