NavMenu

Ski centar Kopaonik planira sređivanje ski staza i puteva oštećenih usled vremenskih nepogoda - Traži se izvođač radova

Izvor: eKapija Sreda, 31.08.2022. 11:20
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Nedzad Crnovrsanin/unsplash)Ilustracija
Javno preduzeća Skijališta Srbije Beograd raspisalo je tender za izvođača radova na poslovima antierozivnih radova usled vremenskih nepogoda, koje su pogodile u junu ove godine Ski centar Kopaonik.

Kako se navodi u specifikaciji posla, planirani su radovi na 4 lokacije.

Prva lokacija je Put Krčmar - pumpna stanica za veštačko osnežavanje Krčmar, gde se podrazumeva potpuno sređivanje puta do pumpne stanice i vraćanje toka potoka u prvobitno korito.

Na drugoj lokaciji, koju čini staza Gvozdac, neophodno je čišćenje kamenog materijala sa staze, uređenje terena i zatravnjivanje staze.

Polazna stanica žičare Duboka 2, koja je ujedno i treća lokacija, zahteva nanošenje zemljanog materijala i uređenje platoa polazne stanice, dok je na trasi žičare Duboka 2 potrebno čišćenje kamenog materijala sa staze, uređenje terena i zatravnjivanje.

Kako je navedeno u tenderskoj dokumentaciji plaćanje će se vršiti sukcesivno, prema nivou izvršenja radova, po privremenim i okončanoj situaciji, uz priložen potpisan Zapisnik o primopredaji izvršenih radova, u roku do 45 dana.

Rok za učešće na tenderu je 15. septembar.

Više detalja o uslovima učešća na tenderu možete pronaći OVDE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.05.2023.  |  Finansije

Ekonomisti mesecima najavljivali pad kamata, ali iz MMF-a poručuju: Ništa pre 2025.

Rast kamata je već nešto na šta smo navikli prethodnih godinu i po dana. Ekonomija je poslednjih godina bila uzdrmana brojnim globalnim neprilikama. Sva globalna previranja loše su uticala i na ekonomiju, što je rezultiralo rastom inflacije, a samim tim i povećanjem kamata. Strani stručnjaci tvrde da do pada neće skoro doći. Podsetimo od prošle godine pa sve do danas FED je ukupno deset puta povećao kamate, ECB je do sada povećala

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.