NavMenu

Lidl 8. septembra otvara nove prodavnice u Beogradu i Subotici

Izvor: Promo Ponedeljak, 29.08.2022. 15:48
Komentari
Podeli
(Foto: Herrndorff/shutterstock.com)
Kompanija Lidl Srbija će 8. septembra obradovati sve stanovnike centra Beograda otvaranjem svoje 19. prodavnice u glavnom gradu, na adresi Bulevar despota Stefana 99. Na površini od oko 1.400 m2, sa garažom u prizemlju kapaciteta 110 parking mesta, Lidl će ponuditi jedinstveno iskustvo kupovine potrošačima i iz ovog dela grada.

Otvaranjem nove prodavnice u Beogradu, Lidl tim će se proširiti za oko 25 novih zaposlenih koji će dočekati svoje prve potrošače u septembru. U Lidlovoj ponudi će biti redovan asortiman sa više od 1.800 proizvoda najboljeg odnosa cene i kvaliteta, kao i sezonski aktuelne ponude i tematske nedelje, poput onih inspirisanih italijanskom, francuskom i azijskom kuhinjom.

- Ovo je lokacija za koju su potrošači pokazivali najviše interesovanja, pa mi je izuzetno drago što mogu da najavim da će vrlo uskoro Beograđani moći da se, na ovoj centralnoj i prometnoj lokaciji, svakodnevno snabdevaju u Lidlu, po povoljnim cenama - izjavila je rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija, Martina Petrović.

Nasuprot gradskoj urbanoj dinamici, ova prodavnica je simbolično "zelena". Kreiranjem dela zelenog zida, kao i zelenog krova u sklopu prodavnice, ovaj beogradski kvart će biti bogatiji vegetacijom koja doprinosi prečišćavanju vazduha, kao i manjem zagrevanju površina, čime će se umanjiti emisija ugljen-dioksida. Dodatno, ova prodavnica se, kao i druge Lidl prodavnice, u potpunosti snadbeva "zelenom" energijom, odnosno energijom dobijenom isključivo iz obnovljivih izvora.

U sklopu gradnje nove prodavnice u centru Beograda, rekonstruisane su i okolne pešačke staze i zelene površine, a u izgradnji je angažovano više od 20 domaćih podizvođača.

Radno vreme Lidl prodavnice po otvaranju biće od 8 do 22 sata svakog dana.


Subotica uskoro dobija i svoju drugu Lidl prodavnicu

Zbog velikog interesovanja, 8. septembra otvara se druga Lidl prodavnica u Subotici. Na adresi Beogradski put 115v, svakog dana od 8 do 22 sata, potrošači će imati priliku da izaberu svoje favorite među više od 1.800 proizvoda iz Lidlovog asortimana sa najboljim odnosom cene i kvaliteta.

Glavne radove na izgradnji prve Lidl prodavnice u Subotici izvodila je srpska firma, zajedno sa još oko 25 domaćih podizvođača.

- Poverenje Subotičana koje nam je pruženo doprinelo je tome da izgradimo drugu Lidl prodavnicu u ovom gradu. Upravo zato, sa velikom pažnjom pristupamo završnim pripremama, pune se rafovi i sa nestrpljenjem brojimo dane do otvaranja - izjavila je rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija, Martina Petrović.

Otvaranjem prodavnice u Subotici, Lidl tim će se proširiti za više od 45 novih članova koji trenutno prolaze kroz završnu fazu obuke za rad i koje očekuje moderno radno okruženje, petodnevna radna nedelja i plaćen svaki prekovremeni minut rada. Podsećanja radi, kompanija Lidl Srbija je nedavno otvaranjem svog drugog Logističkog centra u Lapovu obezbedila 250 novih radnih mesta, te Lidl tim u Srbiji sada čini više od 3.000 zaposlenih.

U znak podrške i društvene odgovornosti prema lokalnoj zajednici u kojoj posluje, kompanija Lidl Srbija je povodom otvaranja pripremila i posebno iznenađenje za novorođene bebe u Subotici - "Bebinu čarobnu kutiju". U okviru projekta "Taši-taši", koja se realizuje u saradnji sa kompanijom Apello, sve mame iz Subotice, čije se bebe rode nedelju dana od dana otvaranja Lidla, od 8. do 15. septembra, u porodilištu Opšte bolnice Subotica, dobiće kutiju visokokvalitetnih proizvoda za negu kože Lidl brendova Cien, Lupilu i Siempre.

Građani Subotice će u svom gradu, na još jednoj lokaciji, pored redovnog asortimana, uživati i u sezonski aktuelnim ponudama i tematskim nedeljama, poput onih inspirisanih italijanskom, francuskom i azijskom kuhinjom. Takođe, Lidl će povodom otvaranja nove prodavnice obezbediti specijalne akcije sa popustima i do 36%.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

24.04.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Niška multifunkcionalna dvorana kulture sa 2.000 mesta ipak će se graditi na drugoj lokaciji - Raspisan konkurs za idejno rešenje

Grad Niš raspisao je konkurs za izradu idejnog rešenja izgleda novog višenamenskog objekta kulture u Nišu. Buduća multifunkcionalna dvorana kulture gradiće se na katastarskim parcelama br. 262/1 i 263/1 K. O. Niš-Ćele Kula, ukupne površine 2,21 ha. Reč je o zemljištu u neposrednoj blizini Roda centra na Vizantijskom bulevaru. Objekat treba da sadrži ulazni višenamenski hol (komunikacija, prostor za izložbe i prostor za virtuelne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.