NavMenu

U Apatinu četvorodnevni festival "Floating man" od 11 - 14. avgusta

Izvor: Dnevnik Četvrtak, 11.08.2022. 17:03
Komentari
Podeli
(Foto: eKapija / Ivana Jevtić)
Četvrtu godinu za redom u Apatinu se, od 11. do 14. avgusta, održava festival "Floating man". Organizator ovog festivala je Liberland, mikronacija koja je oformljena 2015. godine sa sedištem na Dunavskoj adi u oblasti Gornja Siga između Srbije i Hrvatske.

Kako najavljuju organizatori, u četiri dana posetioci će moći da prisustvuju koncertima, učestvuju u druženju, sportskim aktivnostima, probaju lokalne gastro-specijalitete i uživaju u čarima rezervata Gornje Podunavlje. Zahvaljujući konferenciji, koja svake godine prati ovaj festival, svi zainteresovani će biti u prilici i da nauče nešto više o kriptovalutama koje nam svima deluju pomalo neopipljivo, ali koje definitivno postaju deo naše finansijske budućnosti, ali i mnogim drugim zanimljivim biznis i "lajfstajl" temama, prenosi sajt Dnevnik.

Ove godine, u glavnom delu programa, sutra od 20.30 časova, nastupaće Del Arno bend i Marko Luis, dok su za subotu, 13. avgust, u isto vreme planirani novosadski muzički sastav Gift i, u nastavku večeri, popularni hrvatski Nipplepeople.

Govornici na konferenciji biće uglavnom stranci uz izuzetak našeg proslavljenog kikboksera Nenada Pagonisa, koji će okupljenima ispričati svoju životnu priču, i Mirjane Maksimović iz udruženja "Žene i Vino" koja će, kroz priču o vinu, posetiocima festivala predstaviti Srbiju, srpsku kulturu i tradiciju.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.