NavMenu

Prilika za investitore - U centru Novog Bečeja na prodaju terme Tiski cvet sa geotermalnom bušotinom i rezervama gasa

Izvor: eKapija Sreda, 27.07.2022. 15:17
Komentari
Podeli
(Foto: gurinaleksandr/shutterstock.com)
Hotel Terme Tiski Cvet Novi Bečej oglašen je na prodaju, po ceni od 2,5 mil EUR. Kako stoji u oglasu, reč je o jedinstvenoj nekretnini u centru Novog Bečeja, uz samu obalu Tise.

Kompleks na 2.177 m2 zemljišta i 2.000 m2 objekata datira iz 1985. godine ali je potpuno renoviran 2008. i radi u punom kapacitetu.

Hotel od 3 zvezdice ima kapacitet od 90 ležajeva, od čega 4 luksuzna apartmana, navodi se u oglasu i dodaje da sobe na drugom spratu imaju i produžene krevete koji su podesni za smeštaj sportista.

Na prvom spratu hotela se nalazi moderni velnes i spa centar sa đakuzijem, saunom, turskim kupatilom i kneipp klupama, a postoji i mogućnost da se jedna soba spoji s velnesom i da to bude privatan spa.

Međutim, najveća prednost hotela je, kako je istaknuto, sopstvena bušotina termomineralne vode koja je na dubini od 600m. Izdašnost bušotine je 10 l/sec, a voda je, navodi se, izuzetnog kvaliteta i pogodna za balneološke svrhe.

Pored vode na 1m3 ima i gasa 1,3m3 (metana), što daje mogućnost izgradnje kogeneracijskog postrojenja za proizvodnju struje ili grejanja 20.000 m2 grada.

- Izvor tople mineralne vode nas je opredelio da izgradimo nov velnes i spa centar sa jedinstvenom i lekovitom vodom - kažu vlasnici.

Velnes je zatvorenog tipa površine 230 m2 i poseduje dve saune (infra i finska), tepidarijum, bazen (3,5 x 9m) i prelivni bazen ii đakuzi, a koristi se isključivo voda iz bušotine.


U sklopu zatvorenog dela nalaze se svlačionica, soba za masaže, relax soba (predviđena je i slana soba i kupatilo sa dva WC-a). Cela površina spa centra je obezbeđena podnim grejanjem i koristi se gas iz bušotine.

Hotel poseduje i otvoren kompleks bazena veličine 20 x 6m i hidromasažni bazen, kao i dečiji bazen, restoran i cafe sa letnjom baštom.

Najzad, u sklopu termi nalazi se i sala sa 300 mesta pogodna za svadbe i druge proslave.

U agenciji Sigma nekretnine koja je posrednik u prodaji ove nekretnine za eKapiju nisu mogli da kažu razlog prodaje termi Tiski cvet, a prema rečima agenta za nekretnine Milana Radojevića, nekretnina je tek nedavno oglašena tako da zainteresovanih još uvek nema.

B. P.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.