NavMenu

"Moja kravica" najomiljeniji domaći proizvod - Dodeljena priznanja Udruženja "Moja Srbija"

Izvor: Blic Utorak, 14.12.2010. 14:29
Komentari
Podeli

Najomiljeniji domaći proizvod u Srbiji je "Moja kravica" jogurt i mleko, dok je kompanija "Centroproizvod" najomiljeniji domaći proizvođač, saopšteno je danas u Privrednoj komori Beograda (PKB), gde su uručena priznanja potrošača "Moj izbor 2010".

Na osnovu rezultata ankete Udruženja "Moja Srbija", koja je realizovana u 20 najvećih gradova Srbije, proglašeni su pobednici u 16 kategorija, od ukupno 174 brendova 149 kompanija.

Priznanje "Moj izbor" u kategoriji mleka i mlečnih proizvoda dobila je "Moja kravica" kompanije "Imlek", za meso i prerađevine od mesa "Zlatiborac", za kategoriju supe, brašno i dodaci jelima "Začin C" kompanije "Centroproizvod".

U kategorijama ulje, prilozi i prelivi - "Dijamant" ulje, bezalkoholni napici - "Knjaz Miloš" mineralna voda, pivo i vino - "Jelen pivo" Apatinske pivare, slatkiši i grickalice - "Plazma" keks "Bambi", voće i povrće - "Frikom" za smrznuto voće i povrće, kozmetika i sredstva za higijenu "Dečiji sapun" - "Henkel" i građevinsiki materijali, boje i lakovi - "Duga" za boje i lakove.

U kategoriji odeća i obuća nagrada je pripala "Moni", nameštaj, posuđe i kućni aparati - "Metalac" posuđe, banke i osiguravajuća društva - Banka intesa, telekomunikacije i računari MTS - "Telekom Srbije", turističke i transportne usluge - "Jat Airways" i u kategoriji turističke destinacije i manifestacje "Odmor na Zlatiboru" - Turistička organizacija Zlatibor.

Anketni tim Udruženja "Moja Srbija" je od 15. juna do 15. septembra 2010. ispitao 5.864 potrošača, koji su obavili kupovinu u supermarketima i predlagali proizvode u 16 kategorija.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.