Izvor: eKapija | Utorak, 14.12.2010.| 10:27
Izdvojite članak Odštampajte vest

Regionalna privredna komora Kragujevac dodelila priznanja najzaslužnijima za razvoj privrede Šumadije i Pomoravlja

Regionalna privredna komora Kragujevac dodelila je priznaja menadžerima i kompanijama koji su najviše doprineli razvoju privrede u Kragujevcu, Šumadiji i Pomoravlju.

Plaketu Komore za investiranje i korporativnu odgovornost dobile su kompanije "Fiat automobili Srbija", "Yura Corporation", "Kronospan Srb", hotel "Izvor" i "Takovo osiguranje".

Za ostvarene rezultate u privređivanju plakete su dodeljene direktoru vodoprivrednog preduzeća "Ćuprija" Vukojici Šmigiću, direktoru kragujevačke "Energetike" Nikoli Petroviću, direktoru preduzeća "Zastava Inpro" Branku Veljoviću i direktoru holdinga Industrija kablova Jagodina Ratku Vučuroviću.

Povodom obeležavanja jubileja od dvadeset godina poslovanja plakete su dodeljene kompanijama "Agromarket", "Agrošumadija", "Blažeks", "Jugometal", "Orion", "Prizma", "Svetozarevo promet", "Čar" i "Centropromet".

Posebna nagrada "Prvoslav Raković" koja se dodeljuje za izuzetan dugogodišnji lični doprinos u razvoju i unapređenju privrede ove godine nije dodeljena.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.