NavMenu

Visa nudi razne pogodnosti preduzetnicima - Od pomoći na aerodromu do usluga poslovnih škola

Izvor: PR Ponedeljak, 18.07.2022. 09:15
Komentari
Podeli

(Foto: Visa)
Visa nudi mnoge ponude, rešenja i alate za optimizaciju Vašeg poslovanja i promovisanje Vaših usluga da biste postigli maksimalnu efikasnost.

Visa nudi preduzetnicima niz mera poslovne podrške, uključujući:

● usluge za vođenje poslovanja i vrste masovnog oglašavanja (Google Workspace, Shopify Core i Shopify Plus, Googles Cloud, Instagram, Facebook, Office 365 Business, Dropbox, Google Ad Spend, YQ Assist, Kaspersky, myUS.com);

● alate za upravljanje finansijama i alate za automatizaciju pravnih kancelarijskih radova (DocuSign);

● usluge poslovnih škola i coworking prostora širom sveta (British Council, Coursera, Regus, Spaces, iStock (Getty Images)).

Hajde da pričamo više o ponudama. Kako vam mogu biti korisne?

Na primer, koristeći ekskluzivne prednosti paketa Instagram Ads, možete povećati doseg bilo koje objave da biste je pretvorili u oglas ili koristite Ads Manager za naprednije kampanje na više platformi.

Isto važi i za paket Facebook Ads. Možete da kreirate i upravljate oglasima na stonim i mobilnim računarima.

Mesečna pretplata na Google Workspace povećaće produktivnost Vašeg poslovanja. G Suite je skup alata i usluga zasnovanih na oblaku koji Vašoj kompaniji mogu dati potpuno novi način za saradnju na mreži.

Uz pomoć usluga YQ Meet & Assist možete dobiti specijalizovanu pomoć oko aerodromskih formalnosti. Bićemo uz vas, bilo da napuštate svoj rodni grad ili jurite kroz aerodrom i stižete na odredište, i obrnuto. Usluge obuhvataju pomoć oko prtljaga, transfere do aerodroma, pomoć za povraćaj poreza, pomoć za dobijanje vize pri dolasku, pomoć u vezi sa papirologijom i još mnogo toga.

Sa Visa karticom dobijate priliku da realizujete svoje projekte uz svakodnevni komfor, koristeći popust na konferencijske sale, poslovne sobe, saradnju i virtuelnu kancelariju u kompaniji Regus. To je najveći svetski dobavljač fleksibilnih rešenja za organizaciju radnog prostora, sa klijentima iz najuspešnijih preduzetnika, pojedinaca i korporacija vrednih više milijardi dolara. Mreža obuhvata skoro 3.000 poslovnih centara u 900 gradova u 120 zemalja. Sa širokim spektrom kancelarijskih formata, kao i rastućim poslovanjem pružanja mobilnih, virtuelnih kancelarija i oporavka radnih mesta, Regus omogućava ljudima i kompanijama da rade gde žele, kada žele, kako žele i po različitim cenama.

Na kraju, ali ne i najmanje važno, možete naučiti vredne nove veštine uz kurseve Coursera, onlajn platforme za učenje koja ima za cilj da obrazovanje učini dostupnim svima. Posao, informacione tehnologije, dizajn ili muzika - možete birati između preko 5.000 kurseva koji se ažuriraju mesečno na platformi.

Dobijte nova znanja i stručnu podršku uz svoju biznis karticu Visa!

Prednosti Visa Platinum Business i Visa Signature Business uključuju usluge susreta i pratnje na 700 aerodroma širom sveta uz Global Airport Concierge i putno osiguranje.

Pored toga, dobijate CLWI - zaštitu korporativnih kartica od zloupotrebe dostupne kompaniji. CLWI sakriva jednokratna plaćanja računa, fakture, neovlašćena plaćanja i još mnogo toga.

Uz Visa, takođe možete ubrzati svoje putovanje na odabranim aerodromima širom sveta. Uz usluge konsijerža koje su dostupne na preko 700 aerodroma širom sveta, možete da se oslobodite stresa i gnjavaže modernog vazdušnog putovanja. Neka vam u svemu pomogne jedan od ovlašćenih agenata Meet and Greet.

Bez obzira da li želite da vas pokupe na vratima vašeg aviona i otprate kroz migracionu službu što je brže moguće, potrebna vam je pomoć u nošenja torbi za kupovinu na polasku ili vam je potreban luksuzni automobil sa šoferom po dolasku, izbor usluge je u potpunosti na vama.

Ponuda važi za kartice Visa Business, Visa Platinum Business, i Visa Signature Business.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, IT, Telekomunikacije, Zdravstvo

Saradnja sa kompanijom Merk na podsticanju inovacija u Srbiji

Ministarka nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelena Begović i direktor za Srednju Evropu i senior potpredsednik u kompaniji Merk Fransoa Feg potpisali su u Vladi Srbije Memorandum o razumevanju, koji je važan za nastavak strateške saradnje sa BIO4 kampusom. Begović je ocenila da je ovaj memorandum potvrda partnerstva na polju biomedicine, biotehnologije i nauke u Srbiji, izrazivši zadovoljstvo time što se jedna od najvažnijih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.