NavMenu

Promocija nove poslovne zgrade u Novom Sadu - IQ Biznis Centar

Izvor: PR Sreda, 22.06.2022. 09:05
Komentari
Podeli
(Foto: CBS International)
Vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji - CBS International, deo Cushman & Wakefield Grupe je u saradnji sa kompanijom Bulevar Invest, renomiranim lokalnim investitorom, organizovala promociju poslovne zgrade IQ Biznis Centar, čija se finalna faza izgradnje bliži kraju.

Bulevar Invest već 16 godina uspešno gradi stambene i poslovne projekte, a ovoga puta je izabrao lokaciju u srcu poslovne zone Novog Sada, na uglu Rumenačke i Bulevara kralja Petra, gde će se nalaziti moderna poslovna zgrada A klase.

Na događaju su se okupili predstavnici IT sektora iz Novog Sada i Beograda, koji su imali priliku da saznaju više o prednostima ovog prestižnog projekta, trendovima na tržištu kancelarijskog prostora Novog Sada, kao i najaktuelnijim trendovima u uređenju i opremanju kancelarijskog prostora.

Kako Novi Sad privlači sve više IT kompanija da započnu ili nastave da razvijaju svoje poslovanje i smatra se gradom koji ima najviše IT stručnjaka po glavi stanovnika u Srbiji, tehnološki napredna zgrada kao što je IQ Biznis Centar predstavljaće odličnu priliku za sve kompanije koje žele da svoje poslovanje pozicioniraju u prvoj poslovnoj zgradi sa LEED Gold sertifikatom u Novom Sadu. Sa površinom od 6.500 m2, 12 spratova poslovnog prostora i podzemnom garažom sa 40 parking mesta, objekat nudi fleksibilnost i brojne pogodnosti budućim zakupcima.

(Foto: CBS International)

Kada je reč o kancelarijskom tržištu Novog Sada, imajući u vidu smanjenu građevinsku aktivnost u protekloj deceniji, ukupna ponuda modernog kancelarijskog prostora trenutno je na nivou od 130.000 m2, dok je oko 50.000 m2 u različitim fazama izgradnje. Intenzivnija izgradnja i veliki broj najavljenih projekata posledica su nedostatka kvalitetnog prostora u Novom Sadu i uvećane tražnje na tržištu.

CBS International tim za upravljanje projektima predstavio je i nove trendove uređenja kancelarijskog prostora. Gostima je približen značaj inspirativnog radnog okruženja koji direktno utiče na kreativnost i produktivnost zaposlenih i pozitivnu radnu atmosferu. Balans u uređenju prostora koji će prevashodno doprineti osećaju pripadnosti i dobrobiti zaposlenih danas se, više nego ikada, stavlja u prvi plan, te su predstavljene ideje kako bi prostor mogao da izgleda u najmodernijoj poslovnoj zgradi koja stiže na tržište Novog Sada početkom 2023. godine.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.