NavMenu

62 godine Galenikinog Pantenola - Šta brend čini uspešnim?

Izvor: Promo Četvrtak, 16.06.2022. 14:05
Komentari
Podeli
(Lena Kovačević) Pantenol kompanije Galenika obeležio je svoj 62. rođendan kao brend sa neuobičajeno dugom tradicijom. Od 1960. godine proizvedeno je čak 40 miliona pakovanja Pantenol proizvoda koji su plasirani širom sveta.

U prisustvu saradnika i partnera, kompanija je dala odgovor na pitanje šta jedan brend čini uspešnim pune 62 godine. To su pre svega kvalitet, posvećenost i partnerstva. A u znak partnerstva, kompanija Galenika je dodelila nagrade onima koji doprinose razvoju ovog brenda na tržištu Srbije i regiona. Među laureatima su se našli poslovni partneri i agencije koje sarađuju sa kompanijom Galenika, kao i poznate ličnosti koje su prethodnih godina učestvovale u kampanjama ili podržavale društveno-odgovorne projekte brenda i kompanije.

- Brend Pantenol ove godine obeležava jubilej kvaliteta i poverenja. Pravi i dugoročan uspeh je moguć samo ako negujemo partnerske odnose. Pantenol je decenijama bio važan deo portfolija kompanije Galenika, čak i pre akvizicije brazilske kompanije EMS. Danas, sa investicijama u rast i širenje portfolija, i hrabrim i svrsishodnim angažovanjem ka potrošačima, Pantenol živi vrednosti koje predstavlja i nastavlja da raste - izjavio je Rikardo Vian Markes, generalni direktor kompanije Galenika.

Pantenol proizvodi su razvijeni u laboratorijama Instituta za istraživanja i razvoj kompanije Galenika. Od lansiranja 1960. godine ovaj proizvod je nesumnjivo stalni član domaćinstva potrošača svih doba. Danas predstavlja brend sa tradicijom, ali i proizvod koji odgovara na savremene potrebe zahteva potrošača. Pantenol je istovremeno i važan deo poslovnog nastupa i rasta kompanije Galenika na internacionalnim tržištima u regionu, EU, Aziji i Africi.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Građevina, Zdravstvo

Izvođači za gradnju Tiršove 2 tražiće se u konkurentnom postupku sa pregovaranjem - Država objavila novi tender, cena ostala ista

Ministarstvo za javna ulaganja objavilo je novi tender za izgradnju Univerzitetske dečje klinike Tiršova 2, a ovoga puta, umesto u otvorenom postupku, izvođači će se tražiti u konkurentnom postupku sa pregovaranjem. Cena tendera nije izmenjena u odnosu na prošli put, te i dalje iznosi 11,2 milijarde dinara (oko 95 mil EUR) bez PDV-a, a detaljnije o tenderu pogledajte OVDE. Podsetimo, cena je upravo i bila razlog poništavanja prethodnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.