NavMenu

Završen kompletan remont sušare u Poljoprivrednom kombinatu Beograd

Izvor: eKapija Sreda, 01.12.2010. 14:54
Komentari
Podeli

Preduzeće "Remont sušara Stanojević" iz Čačka krajem novembra završilo je kompletno remontovanje sušare sa izradom i ugradnjom novog kanala toplog vazduha u Poljoprivrednom kombinatu Beograd u Padinskoj Skeli, kao i u preduzeću "Matijević" u Bezdanu i "Aleksa Šantić" u Šantiću.

Ta čačanska firma usko je specijalizovana za projektovanje, montažu, izradu, i održavanje sušara, a do sada je uradila kompletan remont i popravke na 126 objekata.

Vlasnik firme, osnovane 1988. godine, je Aleksandar Stanojević, koji je ceo radni vek proveo u oblasti montaže i demontaže sušara.

Sušare u preduzeću "Agrar Matijević" u Bezdanu, Zlatici, Galadu, Bajmoku, "MK komercu" u Novom Sadu, Inđiji, Izbištu, kao i u firmama "Aleksa Šantić", "Jaša Tomić", "Jabuka", "Sitra Kovačica", samo su neki od realizovanih projekata "Remont sušare Stanojević".

Osim sušara, preduzeće iz Čačka se bavi i peskarenjem i dvostrukim farbanjem silosa i druge opreme za transport i skladištenje žitarica.

"Remont sušara Stanojević" postavlja i instalacije za rad sušare na mazut što je velika ušteda u potrošnji goriva u odnosu na druge energente za pogon i rad objekta.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

U Rakovici u planu novi sportsko-rekreativni kompleks na 20.000 m2 - Moguća gradnja bazena, terena, akva parka...

Na području između trase železnice, Ulica Sretena Popovića, 13. oktobra i obilaznice oko Beograda u Rakovici, predviđena je izgradnja sportsko-rekreativnog kompleksa, umesto ranije planiranih privrednih zona, vidi se iz Plana detaljne regulacije za ovo područje, koji je beogradski Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove stavio na rani javni uvid. Povod za novi plan, kako se navodi, predstavlja inicijativa gradske opštine Rakovica

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.