NavMenu

Produžen rok za logo Kineskog trgovinskog centra "Zmaj" - Konkurs za studente do 15.decembra

Izvor: eKapija Sreda, 01.12.2010. 12:10
Komentari
Podeli

Mladi dizajneri, studenti umetničkih akademija, fakulteta i dizajnerskih škola u Srbiji, imaće priliku da do 15. decembra ove godine pokažu svoju kreativnost i pošalju grafička rešenja za novi logo Kineskog trgovinskog centra "Zmaj" u vektorskom formatu na e-mail adresu konkurs@ctc.rs.

- Na ovaj način želimo da podržimo mlade dizajnere i da im pružimo priliku da afirmišu kreativnost i dobiju potvrdu za kvalitet svoga rada - rekao je Dejan Bulatović, generalni direktor Kineskog trgovinskog centra i dodao da se nada da će produžetkom roka za dostavu radova izbor biti još bogatiji i bolji i da će pobednik konkursa pored nagrade imati priliku da afirmiše sebe i svoje grafičko rešenje.

Odluku o najboljem radu doneće stručni žiri koji čine predstavnici Kineskog trgovinskog centra "Zmaj" i Nenad Trifunović i Đorđe Balmazović profesori grafičkog dizajna na Akademiji lepih umetnosti. Za pobednika je obezbeđen fond od 100 hiljada dinara, kao i promocija novog grafičkog rešenja.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.