NavMenu

Besplatni specijalistički pregledi za korisnike "MasterCard Hvala" kartice

Izvor: eKapija Ponedeljak, 29.11.2010. 13:57
Komentari
Podeli

Apha banka je za sve klijente, koji su se svojim izborom da postanu ponosni korisnici jedinstvene "MasterCard Hvala" kartice odlučili da pomognu borbu protiv raka dojke, pripremila dodatnu pogodnost. Sada imaju mogućnost ne samo da pokažu svoju plemenitost i učestvuju u humanoj akciji, već i da jednom godišnje provere svoje zdravstveno stanje, saopšteno je iz te banke.

U saradnji sa šest eminentnih klinika u Srbiji, Alpha banka je korisnicima "MasterCard Hvala" kartice omogućila za žene ultrazvučni pregled dojke a za muškarce ultrazvučni pregled abdomena sa prostatom.

- Vođeni statistikom koja pokazuje da se godišnje u Srbiji otkrije 3.700 novih slučajeva raka dojke, kao i da je karcinom prostate drugo po učestalosti maligno oboljenje kod muškaraca, želeli smo da korisnicima "MasterCard Hvala" kartice omogućimo preventivne preglede i podstaknemo ih da vode računa o svom zdravlju - kaže direktor sektora proizvoda i prodaje za stanovništvo Alpha banke Constantinos Agaliotis.

Uz vaučere koje dobiju uz mesečni izvod, korisnici "MasterCard Hvala" kartice u prilici su da se dodatno posvete proveri zdravstvenog stanja i obave preglede u jednoj od šest partnerskih klinika širom Srbije.

Besplatne preglede korisnici "MasterCard Hvala" kartice mogu da ostvare na svim lokacijama Opšte bolnice "Bel medic" u Beogradu, poliklinici "Pekić" u Novom Sadu, Opštoj bolnici "Sava Surgery" u Nišu, Poliklinici "Đoković" u Zaječaru, Specijalističkoj radiološkoj ordinaciji za ultrazvučnu dijagnostiku "dr Tasić" u Užicu i Domu zdravlja "Hemikal" u Valjevu.

Sve detaljnije informacije o besplatnim pregledima klijenti mogu da dobiju u jednoj od poslovnica Alpha banke širom Srbije, kao i pozivom Call Centra na broj 0800 250 250 (poziv je besplatan).

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Finansije

Stižu novi lovci na srpsko zlato - Australijski Strickland Metals kupio rudarski projekat na planini Rogozna

Strickland Metals ušao je u "unosnu srpsku zlatnu igru" nakon što je izdvojio 37 miliona dolara za kupovinu projekta Rogozna koji se može pohvaliti ogromnim resursom od 5,44 miliona unci zlatnog ekvivalenta (oko 170 tona), pišu australijski mediji. Australijski gigant Strickland Metals Limited bavi se otkrivanjem mineralizovanih sistema "svetske klase" sa fokusom na zlato i bakar. Kako navode mediji, za projekat zlata Rogozna Strickland

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.