NavMenu

Ponavlja se tender za projektovanje i gradnju prve faze prečistača otpadnih voda u Krnjači

Izvor: eKapija Ponedeljak, 30.05.2022. 11:10
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: gameanna/shutterstock.com)Ilustracija
Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda raspisala je novi tender za projektovanje i gradnju prve faze postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda u Krnjači.

Prvi tender raspisan je krajem novembra prole godine, a kako je objavljeno u aprilu, posao nije dodeljen. Razlog nije preciziran.

Posao finansira Evropska investiciona banka, u okviru projekta gradnja kanalizacionog sistema na levoj obali Dunava u beogradskoj opštini Palilula.

Projekat, kako se navodi, ima za cilj da unapredi usluge prečišćavanja otpadnih voda pre ispuštanja u reku u opštinama Kotež, Krnjača i Borča.


Postrojenje će uključiti proces aktivnog mulja sa poboljšanim biološkim uklanjanjem fosfora i tretmanom mulja uključujući anaerobnu digestiju, povrat energije i solarno sušenje.

Tender je otvoren do 2. avgusta, o detaljima OVDE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

03.06.2023.  |  Industrija, Saobraćaj

Air Serbia dodaje u flotu Dash 8-400?

Air Serbia od 12. juna dodaje u flotu jedan Dash 8-400, prenosi zamaaero.com. Avion je uzet u "wet lease" od nemačke ACMI kompanije Avanti Aira. Ovo je prvi put da kompanija ima ovaj avion u floti, dodaju. - Prema neslužbenim i nepotvrđenim nformacijama Air Serbia će pribaviti još jedan Dash 8-400, te bi ovi avioni trebalo da zamene AirConnectova dva ATR 72-600, sa kojim Er Srbija nije zadovoljna zbog brojnih otkazivanja letova - navedeno

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.