Izvor: eKapija | Četvrtak, 25.11.2010.| 12:59
Izdvojite članak Odštampajte vest

Franšizne prodavnice "Mega" otvorene u Kikindi i Sremskoj Mitrovici

"Mega" iz Užica, lider u snabdevanju materijalima za opremanje enterijera, nastavlja širenje mreže svojih franšiznih prodajnih mesta u Srbiji. U toku novembra otvorene su franšizne prodavnice "Mega" u Kikindi i Sremskoj Mitrovici. Prodavnice su locirane u objektima Galerije podova, i to u ulici Promenade br. 9 u Sremskoj Mitrovici, i na Trgu srpskih dobrovoljaca 16 u Kikindi.

Prema navodima iz saopštenja kompanije "Mega", franšiza se pokazala u prethodnom periodu kao oproban prodajni i marketinški koncept, u okviru kojeg prodajna mesta beleže konstantan rast prometa.

"Veliko interesovanje primalaca franšize rezultiralo je otvaranjem četiri nova prodajna mesta u toku dva meseca, čime "Mega" dodatno učvršćuje svoju lidersku poziciju i pozicionira se u gradovima gde do sada nije bila prisutna. Otvaranjem novih prodajnih mesta, ukupan broj franšiza u Srbiji dostigao je broj od dvadeset prodajnih mesta", navedeno je u saopštenju kompanije.

Dalji razvoj i rast "Mega" planira upravo kroz širenje franšizne mreže, kao i kroz pozicioniranje na tržištima u regionu. U decembru se planira otvaranje franšizne prodavnice "Mega" i u Novom Sadu.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.