NavMenu

"Južni vetar 2: Ubrzanje" uskoro na malim ekranima (VIDEO)

Izvor: Euronews Srbija Ponedeljak, 23.05.2022. 10:10
Komentari
Podeli
(Foto: doomu/shutterstock.com)
Posle uspešnog bioskopskog života u zemlji i regionu, film "Južni vetar 2: Ubrzanje" stiže i na male ekrane.

Petar Maraš koristi prednosti stečenog statusa neprikosnovenog vođe srpskog podzemlja. Želeći da proširi svoj posao i vrati se u okvire zakona, on ulaže ilegalno stečen novac u legalne poslove.

Vrebajući povoljnu priliku, Maraš po zadatku, sa svojim vernim Baćom, odlazi u istočnu Srbiju. Tamo ga zatiče vest da je njegov mlađi brat kidnapovan i samo on može da ga spasi. Zbog toga će Maraš morati da promeni planove.

Ovo je kratak deo onog što gledaoce očekuje u televizijskoj premijeri drugog nastavka popularne domaće krimi-drame "Južni vetar", koji će biti prikazan u sredu, 25. maja, od 21.50 na Superstar TV.

Režiju potpisuje Miloš Avramović, a glavne uloge tumače Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Miki Manojlović, Aleksandar Berček, Jovana Stojiljković, Luka Grbić, Anastasija Everol, Mladen Sovilj, Nenad Handanović.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.