Izvor: eKapija | Utorak, 23.11.2010.| 15:23
Izdvojite članak Odštampajte vest

Venčanje iz snova - Prvi "Belgrade wedding show" 27. i 28. novembra u hotelu "Continental"

(Foto: b)

Prvi "Belgrade wedding show" održaće se 27. i 28. novembra u hotelu "Continental".

U organizaciji časopisa "Reci da" i Modnog studija "Click" tokom dva dana biće organizovane revije vodećih brendova venčanica i muških odela u nameri da budućim mladencima olakšaju i ulepšaju jedan od najvažnijih i najlepših trenutaka u životu.

Prvog dana sajma, 27. novembra u 20h na programu su revije Suzane Perić, salona "City Brides", muških odela "Zid 2" i salona "Pepeljuga".

Narednog dana, od 20h na programu su revije ekskluzivnih modela haljina koje je dizajnirala pevačica Ana Stanić, revija venčanica španskog brenda "Yolan Cris" salona Alhemija, revija muških modela brenda "Martini Vesto", a na završnici večeri publika će biti u prilici da vidi ekskluzivne modele Darka Kostića.

Za vreme Sajma, posetioci će biti u prilici da posete specijalno osmišljenu radionicu koja će biti organizovana od 16h do 17h. Kao deo radionice, stilista Ašok Murti održaće predavanja na temu izgleda na dan venčanja.

Prvog dana, Ašokovi saradnici biće "make up artist" Dragan Vurdelja i frizer Dragan Taubner, a drugog šminkeri Marko Nikolić i Nataša Maljević, kao i frizer Milan Sarić.

Na sajmu će učestvovati i salon "Alhemija", zlatara "Pavić", "Zlatarna Celje", cvećara "Ivona" i obuća "Amis".

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.