NavMenu

Hotel CUE Podgorica dobio priznanje Travelers' Choice 2022

Izvor: Mina Utorak, 17.05.2022. 16:15
Komentari
Podeli
(Foto: Google StreetView/Screenshot)
Ovogodišnje priznanje TripAdvisor-a, Travelers' Choice 2022, pripalo je hotelu CUE Podgorica, čime je uvršten u top deset odsto hotela u svijetu.

TripAdvisor svake godine odaje priznanje kompanijama koje su pokazale posvećenost ka izvrsnosti u ugostiteljstvu nagradom Travelers' Choice.

- Ova ujedno najveća privilegija TripAdvisor-a za izuzetnost poslovanja odražava omiljeni izbor putnika širom svijeta na osnovu objavljenih ocjena tokom cijele godine - saopšteno je iz hotela CUE.

PR i marketing menadžerka CUE Podgorica, Mirjana Delić, rekla je da Travelers' Choice nagrađuje hotele koji dosljedno pružaju nezaboravna iskustva putnicima širom planete.

- Odabrani, poput našeg CUE Podgorica hotela, stekli su najpozitivnije kritike i ocjene gostiju. Bez obzira na sve izazove uslijed Covid-19 pandemije, naš hotel se istakao pružanjem najbolje usluge i zasluženo pripada ekskluzivnoj grupi hotela u svijetu - kazala je Delić.

Ona je dodala da će nastaviti da osluškuju potrebe gostiju i pružaju najbolja iskustva.

- Svaka nova ocjena na TripAdvisor-u za nas je inspiracija za konstantno unapređenje usluga - dodala je Delić.


Putnici širom svijeta koriste TripAdvisor kako bi se informisali o 8,6 miliona različitih smeštajnih i ugostiteljskih objekata, analizirajući čak 859 miliona raspoloživih komentara koje gosti pišu za specifične lokacije i objekte.

Za CUE Podgorica koji je od samog otvaranja 2016. godine broj jedan hotel u Podgorici, shodno ocjenama na TripAdvisoru-u, navodi se da je daleko najinspirativnije mjesto za boravak u glavnom gradu.

Nagrade poput TripAdvisor Travelers' Choice su dodatna priznanja za uloženi trud.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, Građevina, Saobraćaj, Finansije

Feka Automotive gradi energetski efikasan proizvodni objekat - EBRD odobrila 15 mil EUR

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) podržava ovu investiciju odobravanjem kredita od 15 mil EUR kompaniji Feka Automotive (Feka), proizvođaču automobilske rasvete iz Srbije. Feka, koja ima ugovore o snabdevanju sa vodećim međunarodnim proizvođačima automobila kao što su Tojota, Folksvagen i Stelantis, koristiće sredstva da poboljša svoju ukupnu efikasnost i poveća dostupnost pouzdanih uređaja za osvetljenje

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.