NavMenu

Dekoracija doma i horoskop - Ovan voli crveno, Vage zeleno

Izvor: eKapija Utorak, 17.05.2022. 11:31
Komentari
Podeli
(Foto: Interior Design/shutterstock.com)
Narandžasti ili žuti zidovi, crveni ili plavi kauč, sivi ili ružičasti tepih – nije svejedno ako pitate horoskop. Za sve koji u uređenju prostora radije konsultuju natalnu kartu nego dekoratere, astrolozi donose savete koje boje da izaberu prema horoskopskom znaku.

Ovan – Drugo ime ovog znaka je strast, pa ne čudi što Ovnovi "cvetaju" u crvenom okruženju. Sa detaljima u skerletnocrvenoj i boji rubina ovaj vatreni znak neće pogrešiti.

Bik – Sofisticirani i otmeni Bik voli elegenciju i luksuz. Istovremeno, reč je o praktičnom zemljanom znaku, pa je pravi izbor za njega zelena i to smaragdna nijansa.

Blizanci – Blizanci su poznati po neodlučnosti, a i sve im brzo dosadi, pa je kombinacija dve boje savršena za njih. Pošto vole i zelenu i žutu boju, mogu da kombinuju obe u prostoru.

Rak – Niko nije tako privržen domu, kući i porodici kao Rak. Sentimentalni i emotivni Rakovi će svoju potrebu za stabilnošću i sigurnošću najpre ostvariti uz nameštaj i detalje u boji ametista.

Lav – Kralj horoskopa voli da bude u centru pažnje, pod svetlima reflektora, a kako će to bolje uraditi nego u jarkom okruženju. Njegov izbor je žuta, ali ne bilo koja, nego ona koja "vuče" na zlato.

Devica – Kao predstavnik zemljanog znaka kome je praktičnost veoma važna, Devica se dobro oseća u okruženju sa neutralnim tonovima, pa su siva, pastelno zelena i bela boja pun pogodak za ovaj znak.

Vaga – Znak lepote, harmonije i jednostavnosti uživa u bojama koje donose svežinu. Zelena, i to nijansa u boji žada, savršena je za Vage.

Škorpija – Strastvene Škorpije sklone su ekstremnom ponašanju, pa se detalji u crvenoj boji najbolje slažu uz njihov burni temperament.

Strelac – Znak večitih dečaka i devojčica ne može bez slobode. Optimisti su čak i kada je sve oko njih crno, a boja koja pojačava njihov vedar duh i potrebu za slobodom je ljubičasta.

Jarac – On je stabilan, pouzdan, nesklon rizicima, pa je za njega siguran izbor neutralna plava boja koju većina ljudi dobro podnosi.

Vodolija - Kao i Jarac, i vodolija voli plavu, i to tamniju verziju, ali zbog drugih razloga. Tamno plava pojačava Vodolijinu intelektualnu i altruističnu prirodu.

Ribe - Veoma emotivne Ribe uživaju u nijansama zelene koje podsećaju na dubinu mora i jezera, kakva je i njihova priroda - mistična i nedokučiva.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.