NavMenu

Februar 2005, FIC objavljuje Belu Knjigu 2005 - Štampano izdanje

Izvor: eKapija Sreda, 02.03.2005. 12:00
Komentari
Podeli

FIC objavljuje Belu Knjigu 2005 - Štampano izdanje

 

Savet Stranih Investitora (FIC) Srbije i Crne Gore, podržan od strane OECD - Investicioni Sporazum za Jugoistočnu Evropu (SEE), će promovisati treće izdanje Bele Knjige u utorak, 1. marta 2005. u 9 h u Kristalnoj Dvorani hotela Hyatt Regency Beograd.

 

Bela Knjiga je obimna lista glavnih problema sa kojima se investitori, iz sektora u sektor, sreću kada posluju u Srbiji. Ova knjiga takođe sadrži predloge za prevazilaženje tih problema, poboljšanje investicione klime i podršku opštem ekonomskom razvitku.

 

Govornici na promociji Bele Knjige 2005 će biti:

 

Gdin Mike Ahern, Predsednik FIC-a

 

Dr Miroljub Labus, Zamenik Premijera, Vlada Srbije

 

Gdin Radovan Jelasic, Guverner, Nacionalna Banka Srbije

 

Gdin Declan Murphy, Koordinator Programa, OECD – Investicioni Sporazum za SEE

 

Gđa Esmeralda Hernandez-Aragones, Šef Ekonomskog Sektora, Delegacija Evropske Komisije u SCG

 


Uz navedeno, vodeći ljudi iz FIC komiteta će pričati više o određenim delovima Bele Knjige 2005. Konferencija za štampu će se održati posle prezentacije, u sali Kopaonik hotela Hyatt Regency.

 

NAPOMENA:

Savet Stranih Investitora je osnovan 15. jula 2002. godine, sa ciljem poboljšanja investicione i poslovne razvojne klime, kroz promovisanje komunikacije između stranih investitora, vlasti i međunarodne zajednice, i kroz pružanje pomoći u prevazilaženju poteškoća sa kojima se sreću strani investitori. Do danas, članstvo FIC broji blizu 100 velikih stranih investitora koji predstavljaju 12 različitih nacija sa akumulisanim direktnim investicijama od preko 2 milijarde EUR.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.