NavMenu

Tempolabinšped, kompanija sa visokim carinskim garancijama - Transport, carinsko posredovanje, skladištenje i tranzit robe

Izvor: eKapija Sreda, 25.05.2022. 08:46
Komentari
Podeli
Međunarodna špedicija Tempolabinšped d.o.o. posluje od 2016. godine sa sedištem u Novom Sadu u Republici Srbiji na poslovima transporta, carinskog posredovanja, skladištenja i tranzita robe. Član su grupacije Tempo doo iz Labina iz Republike Hrvatske koji je osnovan 1990. godine.

- Osnovna delatnost grupacije Tempo doo je izrada zajedničkih i nacionalnih tranzita, koju smo kroz vreme i iskustvo proširili na poslove carinskog zastupanja, skladištenja i transporta robe kako bismo upotpunili svoju uslugu, bili korak ispred drugih te svojim klijentima bili na usluzi i pružili kompletnu podršku u logističkim postupcima - kažu u Tempolabinšped-u.


Zašto Tempolabinšped doo?

Kompanija poseduje izrazito visoke carinske garancije, te vam u svakom trenutku može osigurati siguran i kvalitetan protok robe preko graničnih ili robnih ispostava širom Republike Srbije ili Hrvatske.

Na usluzi je stručno osposobljen radni kadar, licenciran od strane carinskih uprava na svakoj graničnoj ili robnoj ispostavi poslovnih jedinica kompanije radi pružanja brze i efikasne usluge za naše komitente.

- Za svakog komitenta na nivou naše firme odredimo jednu osobu koordinatora s kojim se vrši većina poslovne komunikacije - dodaju.


Kancelarije u nekoliko mesta u Srbiji

Firma se nalazi sa sedištem u Novom Sadu na adresi Industrijska bb, dok su ostale kancelarije smeštene na carinskim terminalima u Beogradu, Novom Sadu, Subotici, Vršcu, te graničnim prelazima Most Bačka Palanka, Bogojevo, Horgoš i Kelebija.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.05.2024.  |  Finansije

Kako bi trgovinski sukob EU i Kine uticao na Srbiju i šta bismo mogli da izgubimo?

U narednih mesec dana očekuje se da Evropska komisija objavi nalaze istrage o kineskim subvencijama za električna vozila (EV) koju je pokrenula u septembru prošle godine, a rezultat bi mogle da budu i kompenzacione carine na električna vozila iz Kine. U eventualnom trgovinskom ratu EU i Kine, Srbija bi mogla da izvuče deblji kraj, kaže za eKapiju koordinator Mreže za poslovnu podršku Dragoljub Rajić. Naime, predsednica Evropske komisije

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.