NavMenu

AD Intereuropa Logističke usluge Beograd planira gradnju modernog logističkog centra sa skladišnim kapacitetom od 120.000 m2 i skladišta sa podzemnim parking mestima

Izvor: eKapija Petak, 27.05.2022. 08:09
Komentari
Podeli
INTEREUROPA GROUP sa sedištem u Kopru u Sloveniji je kompanija sa dugom tradicijom. Osnovana je pre više od 70 godina na teritoriji bivše Jugoslavije i bavi se pružanjem kompletnih logističkih usluga. AD INTEREUROPA, kao jedan od pionira, tokom godina postala je prepoznatljiva kao lider i vodeći ponuđač kompletnih logističkih usluga u regionu.

Glavna misija kompanije jeste da kompletnom logističkom uslugom zadovolji sve potrebe klijenata. Kao najvažnije prednosti možemo izdvojiti pouzdanost, brzinu, sigurnost, prilagodljivost, fleksibilnost, konkurentne cene i stručno, iskusno osoblje. Kvalitet usluga plod je rada pojedinaca i odličnih stručnih timova, a posebna pažnja se obraća na različita znanja, iskustva i poglede saradnika. Delatnosti AD INTEREUROPA su usmerene prema vrhunskom zadovoljavanju potreba za logističkim uslugama bilo kojeg kupca i temelje se na savremenom logističkom znanju.

AD INTEREUROPA svojim klijentima nudi širok spektar usluga, od kojih izdvajamo:

- avio transport;
- kopneni međunarodni transport;
- pomorski transport;
- carinske usluge;
- logističke usluge skladištenja.

Posebno izdvajamo - terminalske i operativne kapacitete u pružanju auto logistike novih automobila.

Sa profilisanim znanjem, AD INTEREUROPA prilagođena je svakom industrijskom sektoru – auto industriji, farmaceutsko-zdravstvenoj industriji, naftnoj i hemijskoj industriji, prehrambenoj i tekstilnoj industriji, kao i teškoj industriji i beloj tehnici.

Takođe, ono što je važno naglasiti jeste i da AD INTEREUROPA poseduje gustu regionalnu mrežu sopstvenih filijala koja je upotpunjena mrežom renomiranih poslovnih partnera širom sveta, kroz članstvo u logističkim udruženjima i potpisivanjem direktnih ugovora sa logističkim partnerima.


Razvojne pravce AD INTEREUROPA - Logističke usluge Beograd profilisali su mreža logističkih centara, filijala i poslovnica na teritoriji svih država nastalih na teritoriji bivše Jugoslavije, "know how" poslovanja u regionu, kao i lokacijska i poslovna bliskost centrale sa lukom Koper.

Centralni logistički centar u Srbiji nalazi se u Dobanovcima na površini od 30 ha. AD INTEREUROPA - Logističke usluge Beograd raspolaže zatvorenim skladišnim kapacitetima površine 21.000 m2 i 50.000 m2 otvorenog skladišnog prostora.

Veoma smo ponosni da najavimo da su u planu nove investicije u izgradnji modernog logističkog centra sa skladišnim kapacitetom od 120.000 m2 zatvorenog skladišnog prostora prve klase, kao i skladišta sa podzemnim parking mestima za nova vozila klijenata na polju auto logistike.

Takođe, od prošle godine portfolio kompanije je upotpunjen i specijalnom uslugom domaće Express distribucije, gde je za početak fokus na paletnoj dostavi u roku od 24 do 48 sati na teritoriji cele Srbije, ali u planu je i širenje ovih delatnosti.

S obzirom na to da je u prethodnom periodu došlo do izmena na čelu AD INTEREUROPA - Logističke usluge Beograd, došlo je i do izmena i uvođenja nove poslovne kulture i nastupa kompanije na tržištu, što je dovelo do značajnog napretka u isticanju Intereurope na logističkom tržištu Srbije i dodatno utvrdilo lidersku poziciju u regionu.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Finansije

Mali: UK Export Finance zainteresovan za finansiranje nekoliko projekata u Srbiji

UK Export Finance (UKEF) zainteresovan je da podrži nekoliko projekata u Srbiji, najavio je ministar finansija Siniša Mali. On se sastao sa Timom Reidom, generalnim direktorom UK Export Finance. Razgovarali su o nekoliko značajnih projekata širom Srbije koje ta finansijska institucija želi da podrži. - Drago mi je što sam imao priliku da predstavim naše makroekonomske rezultate, za koje smo dobili pohvale, ali i da čujem da je UK

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.