NavMenu

"Selva" stigla u Beograd - Nameštaj klasične elegancije i neprolazne lepote u salonu "Lusso"

Izvor: eKapija Utorak, 16.11.2010. 08:47
Komentari
Podeli

Filip SelvaFilip Selva

Luksuzne kreacije italijanskog proizvođača nameštaja "Selva", čiji komadi ulepšavaju dom ruskog predsednika Medvedeva i prvog čoveka Amerike Baraka Obame, od prošle nedelje dostupne su i kupcima u Beogradu. Najprestižnijim svetskim brendovima u prodajno-izložbenim salonima "Lusso" pridružili su se komadi sofisticiranog nameštaja čuvenog dizajnera Filipa Selve. U tri objekta u PC "Airport City" zastupljeno je više od 40 renomiranih proizvođača komadnog nameštaja i aksesoara za opremanje životnog i poslovnog prostora. Luksuz, neprevaziđeni stil, vrhunski kvalitet, funkcionalnost i vanvremenska elegancija, samo su neki od sinonima brendova "Armani Casa", "Fendi casa", "Kenzo Maison", "Ar-Tre", "Moda Collection", "Linea Maison Collection", "Hastens", "Valcucine", "Richard Ginori", "Sabata Italia", "Calligaris".

- Zato, kada poželite ekskluzivitet, prestiž i vanserijski kvalitet, kada ste u potrazi za novom kulturom stanovanja i življenja, znajte da više ne morate ići u Milano, Pariz, London ili Hong Kong, jer ćete u salonu "Lusso" ispuniti sve svoje želje. Izuzetna nam je čast što smo "ugostili" velikog majstora dizajna Filipa Selvu i postali zastupnik jedinstvene kolekcije njegovih proizvoda - poručili su iz salona "Lusso", prilikom svečane promocije kompanije "Selva" u Beogradu.

Filip SelvaFilip Selva

- Kompanija "Selva" uspešno posluje u zemljama Jugositočne Evrope već sedam godina, a kako Beograd smatramo centrom ovog regiona odlučili smo se za ulazak na srpsko tržište i jačanje našeg prisustva - kazao je za "eKapiju" Filip Selva, čuveni dizajner i vlasnik italijanske kompanije, prilikom promocije u salonu "Lusso" 11. novembra.

Filip Selva kazao je da su njihova ciljna grupa kupci višeg-srednjeg nivoa, ali pre svega klijenti koji traže vanvremenski proizvod i eleganciju. Naš sagovornik naglašava da nameštaj "Selva" kupuju ljudi iz svih branši.

- "Selvin" nameštaj predstavlja most generacija, uvek moderan i atraktivan. Ne bih rekao da je naš prozvod skup, jer kad govorite o ceni onda je morate posmatrati u odnosu na kvalitet. U toj relaciji, smatram da smo, kao se kaže, "best value for money". "Selva" nudi vrhunski dizajn i odličan kvalitet, što nas svrstava u sam vrh proizvođača nameštaja. Veoma smo jaki u centralnoj Evropi, posebno u Nemačkoj, koja je za "Selvu" tržište broj jedan. Naravno da smo osetili posledice krize tokom 2009. godine, posebno u zemljama Istočne i Jugoistočlne Evrpope, ali se situacija od leta zaista popravlja. Siguran sam da ćemo u Beogradu zabeležiti dobre poslovne rezultate jer je poznato da srpski kupci imaju dobar ukus i da su naklonjeni italijanskom dizajnu. U tome prednjače među ostalim narodima Jugoistočne Evrope - kaže Selva.

Filip SelvaFilip Selva

Komadi "Selvinog" sofisticiranog nameštaja, osim domova Medvedeva i Obame, ukrašavaju i vile Romana Abramoviča, Jelcinja, rezidenciju norveške kraljevske porodice, kuću Jasera Arafata, kao i hotele iz lanaca "Sheraton", "Hyatt", "Kempinski" i "Hilton".

Najskuplji komad nameštaja iz kataloga "Selve" je veliki ručno izrađen garderober od trešnjinog i orahovog drveta, čija je cena 50.000 EUR.

"Lusso"

Izložbeno-prodajni prostor "Lusso" u PC "Airport City" sastoji se od tri salona površine 1.500 m2, gde je izloženo više od 40 najčuvenijih italijanskih proizvođača. Osim kupovine luskuznih proizvoda sa ekskluzivnim potpisom najboljih kreatora današnjice, "Lusso" omogućava naručivanje komadnog nameštaja, pojedinačnih elemenata za uređenje enterijera, aksesoara ili kompletnih ambijentalnih celina.

"Personalizovanim izborom materijala, boja i dezena za izradu luksuznog nameštaja ili celokupnog enterijera, svakako ćete dati lični pečat vlastitom životnom ili radnom prostoru i obogatiti životni stil", kažu u salonu "Lusso".

Filip SelvaFilip Selva

"Lusso" se takođe bavi i opremanjem shopping mall-ova, hotela, apartmana, restorana, kafića, klubova, banaka i drugih vrsta poslovnih objekata.

- Prilikom projektovanja enterijera i eksterijera poslovnog prostora, posebnu pažnju posvećujemo ekonomičnom iskorišćavanju prostornih kapaciteta u skladu sa konfiguracijom ambijenta, estetskim kriterijumima klijenta i praktičnim zahtevima biznisa. Radi što funkcionalnije i efikasnije organizacije prostora i stvaranja estetskog ugođaja naše arhitekte, dizajneri i enterijeristi detaljno obrađuju zahteve i sugestije u svim fazama oblikovanja radnog prostora. "Lusso" takođe nudi i kompletno servisiranje enterijera i eksterijera poslovnih i stambenih objekata, vodeći računa i o najmanjim detaljima u svim aspektima vašeg stanovanje ali i poslovanja.

Neki od klijenata "Lusso" su butik "Blonde" i "Superstore", kafići "Boomerang", "Sapori", "Soleil"…

Predstavništvo kompanije "SELVA" na teritotiji Srbije, Crne Gore, Bosne I Hercegovine I Makedonije je "Vittor Italian Agency".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Vesti

Poljski lanac Žabka dolazi u Srbiju?

Poljska grupacija Żabka planira da uđe na više tržišta Jugoistočne Evrope. Kompanija iz Poljske nedavno je registrovala internet domen za Srbiju, dok je istovremeno u Rumuniji akvizicijom preuzela kompaniju za distribuciju hrane. Pored akvizicije, registrovana je i posebna kompanija za razvoj maloprodajne mreže, saznaje portal Retail Serbia. Na upit ovog portala kako gledaju na srpsko tržište imajući u vidu da su nedavno kupili domen

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.