NavMenu

SAP predstavio najnovije CRM 7.0 rešenje korisnicima u Srbiji

Izvor: eKapija Petak, 12.11.2010. 14:00
Komentari
Podeli

Vladimir PopovićVladimir Popović

Kompanija SAP, svetski lider u oblasti poslovnog softvera,predstavila je korisnicima u Srbiji svoje najnovije rešenje za odnose s korisnicima - SAP CRM 7.0. SAP CRM 7.0 je kompletan paket rešenja namenjen prodaji, marketingu, uslugama, analitici, kontakt centrima, e-trgovini. Korisnici mogu da biraju opcije koje najviše odgovaraju njihovim potrebama i poslovnim izazovima, a aplikacija može da se veoma brzo primeni.

Benefiti od primene SAP CRM 7.0 rešenja mogu da se vide u roku od šest do osam nedelja. Ovo novo CRM rešenje je kreirano da zadovolji potrebe svih kompanija, bez obzira na veličinu i specifičnu industrijsku granu iz koje kompanija dolazi, navedeno je u saopštenju kompanije SAP.

Kako je navedeno, CRM 7.0 rešenje sa svojim funkcionalnostima omogućava da se povećaju prodajne performanse, smanje troškovi u svim sektorima kompanije, poveća efikasnost marketinga, poboljša lojalnost korisnika, povećava mogućnost za pravilno donošenje odluka, povećava produktivnost zaposlenih i obezbeđuje veće prihode od prodaje, kao i ukupni profit.

- Stalno smo u kontaktu sa našim korisnicima i veoma nam je važno da naši korisnici u Srbiji pravovremeno budu upoznati sa našim najnovijim rešenjima. Zbog toga smo danas doveli SAP CRM specijaliste iz regiona koji su pokazali mogućnosti koje ovo rešenje nudi, kao i prednosti koje se njegovom primenom mogu ostvariti - izjavio je Vladimir Popović, generalni direktor SAP-a.

On je dodao da je SAP ERP poslovni softver lokalizovan za srpsko tržište.

- U prethodnom periodu smo dosta uložili u ovaj segment i sada su sve osnovne funkcionalnosti SAP ERP-a lokalizovane i usklađene sa domaćim zakonodavstvom. Naravno, mi ćemo ovaj proces nastaviti i u domenu nekih naprednih rešenja i alata koja još nisu zastupljena na srpskom tržištu i to će nam biti fokus u narednim godinama da bismo korisnicima maksimalno olakšali rad i učinili pristupačnijim kompanijski portfolio.

Csaba Follath, SAP e-Countries CRM menadžer, izjavio je da SAP CRM 7.0 ima fleksibilan i jednostavan korisnički interfejs, "što je dovelo do lakšeg prilagođavanja i izuzetnog zadovoljstva krajnjih korisnika, smanjeno je vreme za obuke, kao i troškovi podrške".

- Ovo rešenje nam takođe pruža najbolji uvid o našim korisnicima kroz izuzetne funkcionalnosti koje poseduje i podržava našu strategiju orijentisanu ka poslovanju korisnika. Sa druge strane iskustva korisnika kreiraju konkurentsku prednost koja pomaže kompanijama svih veličina da kod svojih korisnika ostvare lojalnost, ali i da povećaju tržišni udeo. SAP je u jedinstvenoj poziciji da pruži rešenja kompanijama koje žele da transformišu svoje iskustvo prema korisnicima. Sa SAP CRM rešenjem kompanije imaju bolji uvid u potrebe svojih korisnika, mogu da poboljšaju svoje operacija i podršku ka korisnicima, što kao krajnji rezultat ima da postaju najbolje kompanije – rekao je Csaba Follath.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija, Građevina

Zbog RHE Bistrica izmeštaće se dva državna puta - EPS traži projektanta, potrebna i aktuelizacija studije opravdanosti gradnje

Elektroprivreda Srbije raspisala je tender za izradu idejnog rešenja i tehničke dokumentacije za izmeštanje državnih puteva za potrebe izgradnje reverzibilne hidroelektrane (RHE) Bistrica. Kako je navedeno u tehničkoj specifikaciji posla, trase objekata budućeg sistema RHE Bistrica u blizini akumulacije Potpeć se ukrštaju sa trasom državnog puta IIA reda broj 191 Bistrica-Priboj, a trasa državnog puta IIA reda broj 194 Kokin

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.