NavMenu

Telenor u Crnoj Gori od danas i zvanično One

Izvor: Mina Petak, 01.04.2022. 12:48
Komentari
Podeli
(Foto: YouTube.com/One Crna Gora/Printscreen)
Telenor je od danas zvanično One, i svi ključni elementi kompanije su promijenjeni u skladu sa One brendom - od logotipa, kompanijskog web sajta, mobilne aplikacije, poslovnica do korisničke podrške.

Iz kompanije je saopšteno da je tokom marta kompanijski domen promijenjen u 1.me i nakon toga Telenorov sajt više nije dostupan.

- Svi korisnici koji pokušaju da mu pristupe biće preusmjereni na novi websajt kompanije One. Redizajnirana aplikacija Moj One dostupna je za preuzimanje kako sa websajta kompanije tako i sa AppStore i PlayStore prodavnica - navodi se u saopštenju.

Predstavljena je i nova ponuda One pripejd, a uvode se i nove usluge. Jedna od njih je osiguranje mobilnih telefona u slučajevima oštećenja i krađe. Sredinom aprila planirano je i značajno unapređenje korisničke podrške u cilju direktnije komunikacije sa korisnicima.

Izvršni direktor kompanije One, Branko Mitrović, kazao je da su u fokusu njihove strategije korisnici kojima će ponuditi najširi mogući spektar usluga u skladu sa njihovim potrebama i navikama.

- Imamo i novu uslugu osiguranja telefona, kao i novi vid korisničke podrške webchat, sa ciljem da naši korisnici u roku od jednog minuta stupe u kontakt sa našim agentima u cilju rješavanja problema ili dobijanja informacije - rekao je Mitrović.

On je kazao da njihova istraživanja pokazuju da korisnici zahtijevaju stabilnu i pouzdanu mrežu, dobre tarifne pakete, sjajnu ponudu uređaja i efikasnu korisničku podršku.


- Spremni smo da ispunimo ova očekivanja. Zbog toga naš slogan glasi Računaj na nas - dodao je Mitrović.

Iz One-a je saopšteno da svi korisnici koji kupe uređaj u nekoj od njihovih poslovnica kao dodatnu uslugu mogu odabrati i osiguranje novog telefona. Ovaj tip usluge već je stekao veliku popularnost u zemljama Evropske unije.

Kompanija One donosi jedinstvenu i svježu energiju, iskrenu i zabavnu priču na tržište telekomunikacija. Želja korisnika za besprekornim iskustvom, te težnja kompanije One da im obezbijedi najbolju mrežu i najbolje korisničke usluge, biće utemeljana na iskrenom i transparentnom odnosu.

- One je obezbijedio neophodne uslove za razvoj 5G tehnologija, i preduzima sve potrebne korake da korisnicima omogući još kvalitetniju mrežu - zaključuje se u saopštenju.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Kentkart tuži Grad Beograd i zahteva 17 mil EUR odštete

Kompanija Kentkart, koja je godinama obavljala naplatu karata u gradskom prevozu, nakon raskida ugovora tužila je grad i zahtevala odštetu od 17 mil EUR, izjavio je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić. - Kontrolisali su sistem od 250 mil EUR godišnje. Ja tvrdim da preko 1 mil EUR ne mogu da dobiju, a mislim da će čak biti obrnuto, jer mi imamo dokaze da su unazadili sistem - rekao je Šapić za Radio-televiziju

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.