NavMenu

Porto Montenegro - vaša ulaznica u nesvakidašnji život na obali

Izvor: Promo Utorak, 22.03.2022. 08:11
Komentari
Podeli
(Foto: Porto Montenegro)
Već više od deceniju, projekat Porto Montenegro važi za jednu od najpoželjnijih adresa u zalivu Boke. Kao jedan od važnih katalizatora razvoja na primorskoj obali, projekat je do sada prerastao u destinaciju svetskog ranga - i samoodrživ sistem sa svim pratećim elementima savremene infrastrukture.

Marina svetske klase, živopisno naselje na prvoj liniji od mora i elegantne rezidencije, s vrhunskim radnjama, restoranima i kulturnim atrakcijama, dom su onima koji traže neobičan život, a u strukturi vlasnika se može izbrojati preko 45 nacionalnosti.

Uz stalni rast vrednosti nekretnina, stabilnost valute euro i režim s vrlo niskim porezima povoljan za poslovanje, Porto Montenegro je postao dinamična kosmopolitska stambena zajednica, kao i destinacija za putovanja tokom cele godine. Za porodice postoji i međunarodna škola koja nudi IB nastavni program, a za poslovne ljude tzv. Južno naselje nudi niz atraktivnih kancelarijskih prostora za iznajmljivanje.

Dok su neki kupci stambenih jedinica spremni da sačekaju završetak novog naselja Boka Place do 2023. godine, drugi ispunjavaju svoju želju da se odmah usele kupovinom jedne od nedavno završenih jedinica u Porto Montenegru, gde je još uvek dostupan ograničen broj rezidencija.

(Foto: Porto Montenegro)
Smeštene direktno na rivi, Regent Pool Club rezidencije sastoje se od dva objekta - Baia i Aqua. Dizajnirane u elegantnom, savremenom stilu i povezane u dnu prostranom terasom s bazenima, rezidencije su ispunjene svetlošću i imaju prekrasan pogled na more ili planine. Vlasnicima je omogućen pristup svim uslugama i sadržajima hotela Regent Porto Montenegro s pet zvezdica i mogu imati koristi od opcionog programa iznajmljivanja nekretnina u hotelu.

Samo nekoliko koraka dalje od rive, rezidencija Elena predstavlja sofisticirani dodatak Porto Montenegru, s dobro planiranim enterijerima s prostranim terasama i prekrasnim pogledom na more ili planine. Vlasnicima se nudi širok izbor usluga, uključujući opciju uređenja enterijera i opremanja, kao i pristup dobro uhodanoj usluzi upravljanja iznajmljivanjem stambenih jedinica M Residences Porto Montenegro. Kao i u Regent Pool Club rezidencijama, kupci dobijaju automatsko članstvo u ekskluzivnom Klubu vlasnika, s njegovim posvećenim lifestyle timom i portfoliom posebnih pogodnosti.

(Foto: Porto Montenegro)
I dok se projekat nastavlja širiti kroz više novih budućih faza, trenutno aktuelno je i novo naselje u izgradnji, Boka Place - a predstavlja retku priliku za dobru investiciju, elegantan, primorski način života, i mesto susreta dinamične internacionalne zajednice, koja je već dobro poznata u Porto Montenegru.

Ova izuzetna urbana četvrt čiji se završetak očekuje tokom 2023. godine projektovana je za život tokom cele godine, s naglaskom na blagostanje i rekreaciju. Obuhvata širok izbor rezidencija, visokokvalitetne maloprodajne objekte, ekstravagantne restorane, novi vrhunski hotel SIRO i mnoštvo zabavnih aktivnosti za porodice, parove i prijatelje.


(Foto: Porto Montenegro)
Privatne i hotelske rezidencije u Boka Place - trenutno u izgradnji - dostupne su uz nove olakšice za kupovinu, po početnim cenama od 240.000 EUR. Prilikom potpisivanja kupoprodajnog ugovora kupac plaća iznos od 30%, a ostatak po završetku izgradnje - bez kamate.

Kao retka prilika za posedovanje luksuznih nekretnina pod povoljnim uslovima, ovi planovi plaćanja i pogodnosti dostupni su samo u periodu do 31. maja 2022.

(Foto: Porto Montenegro)
Zbog svog prepoznatljivog stila i prednosti lokacije, Boka Place predstavlja odličnu priliku za ulaganje, kako u smislu uvećanja kapitala, tako i mogućnosti korišćenja dobro uhodanog i priznatog programa upravljanja iznajmljivanjem jedinica.

U internacionalnim krugovima medija i među mnogobrojnim stranim investitorima, Porto Montenegro je već dugo nezaobilazna destinacija prilikom posete Crnoj Gori - a u ovoj godini, predlažemo da se u to i sami uverite. Očekuje vas izvanredna atmosfera i pažljivo osmišljen kalendar događaja, te ulaznica u nesvakidašnji život na spektakularnoj obali.

Za više informacija, posetite www.portomontenegro.com ili nam pišite na sales@portomontenegro.com.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.