NavMenu

Poziv RARIS-a svima koje se bave turizmom u istočnoj Srbiji za promociju na portalu Invest East Serbia

Izvor: Beta Četvrtak, 17.03.2022. 09:44
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Shutterstock)Ilustracija
Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije (RARIS) objavila je danas da je otvoren javni poziv svim vlasnicima privatnih lokacija i projekata u turizmu da ih prijave i besplatno predstave na regionalnom investicionom portalu istočne Srbije "Invest East Serbia" www.investeastserbia.com.

Na sajtu su predstavljene sve ključne činjenice, ekonomski pokazatelji, glavne prednosti poslovanja u našem regionu i predstavljene lokacije i projekti namenjeni investitorima, navedeno je u saopštenju.

Svi oni koji imaju turističke objekte, parcele pogodne za izgradnju turističkih objekata, projekte za investicije u turizmu, objekte koji se mogu prenameniti za turizam a koji su na prodaju, koji se izdaju ili za koje se traže partneri, mogu se besplatno objaviti u bazi investicionih lokacija na sajtu www.investeastserbia.com.

U bazi je već 20 lokacija i projekata koji su predstavljeni na engleskom, nemačkom i srpskom.

Istaknuto je da će RARIS promovisati sve investicione mogućnosti na sajtu "Invest East Serbia", na investicionim konferencijama i skupovima, na sastancima sa domaćim i stranim investitorima, na društvenim mrežama.

Protekle nedelje je organizovana investiciona prezentacija u Nišu, a u pripremi je prezentacija u Beogradu.

RARIS će, kako je najavljeno, uskoro pokrenuti i intenzivnu onlajn promociju mogućnosti investiranja u turizmu istočne Srbije.


U bazu turističkih lokacija i projekata mogu se prijaviti: parcele za izgradnju turističkih objekata turistički objekti koji već postoje a koji se mogu unaprediti, renovirati, dograditi i slično postojeći objekti koji se mogu prenameniti za turizam sve druge lokacije ili projekte na kojima se može razviti poslovanje u turizmu.

Javni poziv i obrazac za prijavu lokacija mogu se naći na adresi: https://www.investeastserbia.com/index.php/javni-poziv-turizam.

Osim turističkih projekata i lokacija, na sajtu investeastserbia.com nalazi se i baza greinfild i broaunfild lokacija za investiranje iz istočne Srbije.

U ovoj bazi je trenutno pedesetak lokacija iz regiona koje pokrivaju različite sektore, od turizma do industrijske proizvodnje.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

30.09.2023.  |  Agro

Ministarka: Odluka o zatvaranju Mitrosa nije konačna

Kompanija Mitros u Sremskoj Mitrovici prošle nedelje je radnike i javnost obavestila da će obustaviti proizvodnju. Odluka je doneta nakon detaljne analize, a tačan datum biće naknadno utvrđen, saopštava kompanija. U Sindikatu kažu da im je rečeno da će sva prava oko 500 zaposlenih biti ispoštovana. Ministarka poljoprivrede Jelena Tanasković poručuje da odluka o zatvaranju nije konačna, prenosi Danas. Ministarka poljoprivrede

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.