NavMenu

Brzi vulkanizerski servisi - "Vulco Smart" karavan u Srbiji

Izvor: eKapija Četvrtak, 28.10.2010. 14:18
Komentari
Podeli

"Vulco Smart" karavan, koji je u petak 22. oktobra prošao ulicama Beograda obilazeći sve "Vulco" servise u gradu, prvi je u nizu koji je organizovala kompanija "Goodyear" želeći da skrene pažnju javnosti na široku "Vulco" mrežu brzih vulkanizerskih servisa. Nakon Beograda, "Vulco" karavan održaće se u svim gradova u kojima trenutno postoji 37 "Vulco" partnera.

- Pred početak zimske sezone, želeli smo da podsetimo naše aktuelne i potencijalne korisnike na sve jaču, snažniju i brojniju "Vulco" mrežu, koja u svojoj ponudi ima široki spektar pneumatika robnih marki "Goodyear", "Dunlop", "Fulda" i "Sava". Zadovoljni smo uspehom akcije jer smo sigurno napredovali ka zajedničkom cilju - veća prepoznatljivost karakterističnih "Vulco" boja, plave, žute i bele - rekao je Vlastimir Bukvić, specijalista za razvoj maloprodaje kompanije "Goodyear" za tržište Srbije.

"Vulco Smart" automobili imaju jedinstvenu ponudu na tržištu vulkanizerskih servisa u Srbiji i regionu, služe kao zamensko vozilo korisnicima čiji se automobil servisira. Pomenutu uslugu pruža svaki "Vulco" servis u zemlji.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.