NavMenu

MAGNAT Real Estate Investments - Više od dve decenije iskustva i novih šest atraktivnih projekata

Izvor: Promo Petak, 04.03.2022. 10:11
Komentari
Podeli
(Foto: MAGNAT Real Estate Investments)
MAGNAT Real Estate Investments d. o. o. je među prvim kompanijama na našem tržištu počela da se bavi prometom nepokretnosti. Od svog imena su vremenom izgradili domaći brend, koji i nakon više od 25 godina zauzima vodeće mesto u ovoj industriji.

MAGNAT je brend poznat gotovo svima koji se susreću sa kupovinom ili prodajom nepokretnosti.

Osnivač kompanije, direktor Branislav Petrović, započeo je svoje poslovno putovanje sa ambicijom da napravi stabilnu i pouzdanu kompaniju, koja će svojim klijentima ponuditi premium uslugu i stvoriti im dodatnu vrednost.

- Kapital u kompaniji je isključivo domaćeg porekla, na šta smo izuzetno ponosni. S druge strane, znanje i iskustvo koje smo utkali u svoje poslovanje, internacionalnog je karaktera - ističe Petrović.

Dodaje da su primenom strategije diversifikacije razvili takav koncept da se sa posebnom posvećenošću odnose prema svakom segmentu tržišta.

- Predstavljamo pouzdanog partnera svakom zainteresovanom subjektu u oblasti prometa nepokretnosti i razvoja projekta u ovoj oblasti. Sposobnost za prilagođavanje savremenim trendovima poslovanja i sve većim zahtevima tržišta bila je ključna da se kompanija dalje širi i razvija. U tom smislu kompanija je danas podeljena na tri glavna sektora, koji u svakom momentu mogu zadovoljiti potrebe: stanovništva, investitora i privrede - napominje Branislav Petrović.


Pravna sigurnost kao imperativ


Što se tiče pravnog aspekta i zaštite interesa svojih klijenata kompanija usko sarađuje sa advokatskom kancelarijom Nikole Petrovića, koji je svoje internacionalno iskustvo gradio u Londonu, gde je pored rada u investicionoj kompaniji stekao i univerzitetsku diplomu na prestižnom Kembridžu.

- Ekonomska optimizacija transakcija i prava sigurnost prometa su od najvećeg imperativa za nas - kaže Nikola Petrović.


Budite bolji, a povoljniji od konkurencije


Suština razvoja kompanije, kao i sadašnjih projekata, može se pronaći u rečima direktora Branislava Petrovića:

- Naša filozofija poslovanja je veoma jednostavna, a ona glasi: Budite bolji, a povoljniji od konkurencije.

MAGNAT Real Estate Investments konkurentsku prednost ostvaruje kroz predani rad, iskustvo i znanje, te često do najatraktivnijih lokacija dolazi pre drugih.

Ono čime još mogu da se pohvale, jeste velika baza dugogodišnjih kupaca i prodavaca, tako da nepokretnosti lako nađu put do novog vlasnika. Imaju brojne pogodnosti kod banaka, zbog dugogodišnje saradnje, pa kupcima mogu da obezbede povoljnije uslove kod apliciranja za stambene kredite.

Ekskluzivne ponude nepokretnosti koje nude na tržištu, ne mogu se dobiti od drugih posrednika, pa su te nepokretnosti posebno atraktivne za kupce.

Klijenti od njih mogu da očekuju savesno i profesionalno vođenje kroz kupoprodajni proces uz maksimalnu ostvarenu dobit, koja se dostiže kvalitetnim i stručnim zastupanjem.

U ponudi imaju atraktivne Real Estate projekte, a nude i ekskluzivne nepokretnosti koje ne gube vrednost, čak ni u kriznim vremenima. Investitorima takođe nude veliku bazu potencijalnih kupaca koji su već ovog trenutka spremni da kupe novu nepokretnost.

- Pravni tim je tu da optimizuje transakcije u prometu nepokretnosti, tako da budu sigurne i povoljnije sa poreskog aspekta, tj. za sobom nose najmanje poresko opterećenje - ističe Branislav Petrović.

U svom radu kompanija se oslanja na iskustvo i obučenost licenciranih Real Estate agenata i konsultanata koji su spremni da u svakom trenutku odgovore na zahteve klijenata.


U ponudi pet projekata, šesti u pripremi


MAGNAT Real Estate Investments d.o.o. kompanija je posvećena pronalaženju novih i atraktivnih investicionih prilika, finansijskom strukturiranju investicionih poduhvata, marketingu, kao i upravljanju i održavanju nepokretnosti.

- Poverenje i potražnja za projektima u izgradnji koje nudi kompanija je takva da se skoro svi stanovi, lokali ili garaže prodaju i pre završetka izgradnje objekata. Investicione projekte koje predstavljamo kupcima izdvajaju se po kvalitetu gradnje i izgledom, a nalaze se na veoma atraktivnim lokacijama - kaže Branislav Petrović i dodaje:

- Iza nas je više od hiljadu srećnih porodica i zadovoljnih poslovnih partnera.

U ovom trenutku svojim klijentima nude pet partnerskih projekta u izgradnji i šesti koji je u pripremi.


Palata Cvijićeva

MAGNAT Real Estate Investments d.o.o. kompanija ovaj projekat realizuju sa dugogodišnjim partnerima iz kompanije Ecstatika.U Palati Cvijićeva izdvaja se prelepi penthouse površine 265 m2 stvoren za one koji cene ekstravaganciju. Ima veličanstven pogled na sve četiri strane sveta i reku Dunav. Posebna pogodnost je terasa od 65 m2 koja ga okružuje i izlaz na krovnu baštu od 200 m2, koja će biti privatna oaza mira ponosnog vlasnika.

Palata Cvijićeva će u prizemlju imati i poslovne prostore koji će budućim vlasnicima omogućiti luksuznu ponudu svojih proizvoda i usluga.


Central Palace

Projekat u ovom momentu ulazi u početnu fazu izgradnje. Central Palace je stvoren za sve one sa istančanim ukusom i posebnim pogledom na svet. Za one koji primećuju i najsitnije detalje i spremni su za velike poduhvate. Objekat je ušuškan u urbano gradsko jezgro u Ulici Dimitrija Tucovića.


Queen’s Garden

Queen’s Garden predstavlja pravo prolećno iznenađenje koje će po svojoj raskoši i lepoti zaseniti mnoge neimarske projekte na domaćem tržištu. Gradnja je planirana u ulici Dr Velizara Kosanovića.


Golden 22

Ovo je građevinski poduhvat koji će se izgraditi u ulici Ljube Didića na Paliluli, sa rokom useljenja april 2023. godine. Ovaj projekat zbog malog broja slobodnih stanova zaslužuje posebnu pažnju.

Ovo jedinstveno arhitektonsko zdanje, nazvano po simbolici vrednosti koje ne prolaze, biće sagrađeno primenom najviših građevinskih standarda, energetske efikasnosti, zvučne izolacije i ekološke gradnje koji će odoleti svakom iskušenju.


Taurunum Tandem

Taurunum Tandem predstavlja dva stambeno-poslovna objekta u Zemunu, i samo jedan u nizu projekata koji je realizovan sa kompanijom Storms doo. Sa atraktivnom lokacijom, vanserijskom gradnjom i odličnom povezanošću – Taurunum Tandem je rasprodat još u pretprodaji, što potvrđuje da Zemun kao lokacija za gradnju veoma atraktivna i ima svoju klijentelu koja traži isključivo ovu zonu.


Cosmos Place

Ovaj projekat zauzima posebno mesto u ponudi MAGNAT Real Estate Investments. Kompleks se gradi na planini Kosmaj, na samo 40 minuta vožnje od Beograda.

Ovo ekskluzivno naselje od 10 modernih vila, svaka sa površinom od 250 m2 sa pripadajućim placevima od po 15 ari biće prava prirodna oaza. Uz placeve ponosni vlasnici će imati bazen sa plažnim platoom, dva natkrivena parking mesta, posebno uređeno mesto za otvoreno ognjište u dvorištu, a kuće će biti opremljen sa SMART sistemima, video nadzorom, obezbeđenim čuvarem i tehničkom službom za održavanje vegetacije.

Za više informacija o sadržajima možete pogledati zvanične sajtove https://ecstatika.com/ i https://cosmosplace.rs/


Fotogalerija
MAGNAT Real Estate Investments - projekti
Komentari
Vaš komentar

Top priče

07.12.2023.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljena gradnja važnih saobraćajnica na Novom Beogradu - T6 više neće biti slepa ulica?

Bilbordi koji su svojevrsna prethodnica predstojećih gradskih projekata ne prestaju da niču iz dana u dan na više lokacija u prestonici. Ni spisak ulica koje će da se proširuju ili produžavaju još, po svemu sudeći, nije kompletiran, pogotovu kada je reč o Novom Beogradu. Posle više novobeogradskih bulevara i pojedinih ulica u starom delu grada, predsednik Privremenog organa grada Aleksandar Šapić, sada najavljuje slične planove i za

eKapija+

Vidi sve

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.