NavMenu

Iznajmite poslovno rešenje po vašoj meri - NPS ponudio "Poslovni Softver kao uslugu"

Izvor: eKapija Utorak, 26.10.2010. 13:01
Komentari
Podeli

NPS je saopštila da je prva kompanija koja je našem tržištu ponudila iznajmljivanje globalnih ERP rešenja iz porodice "Microsoft Dynamics" (NAV Express, NAV, AX), kao novi koncept pružanja informatičkih usluga: "Poslovni Softver kao usluga" (SAAS – "Software As A Service").

Ovim konceptom, kako je navedeno, NPS nudi iznajmljivanje "Microsoft Dynamics" rešenja i odgovarajuće informatičke platforme (SW+HW) klijentima koji imaju potrebu za zamenom postojećeg ili uvođenjem novog poslovnog rešenja.

Prednosti ovakvog načina korišćenja ERP-a su brojne: značajno niža inicijalna investicija, jer se sva neophodna licencna prava plaćaju na mesečnom nivou i jer ne postoji potreba dodatnog ulaganja u postojeću IT infrastrukturu, niži troškovi podrške i održavanja, kontinuirano pravo na nove verzije softvera, navedeno je u saopštenju.

Za razliku od klasične investicije u "Microsoft Dynamics" rešenja, kada se licenca kupuje u trajno vlasništvo, a njeno održavanje plaća na godišnjem nivou, "Softver kao usluga" omogućava plaćanje na mesečnom nivou prema broju pojedinačnih (imenovanih) korisnika koji u tom mesecu pristupe bazi podataka.

Sam koncept "Softver kao usluga" namenjen je kompanijama svih veličina, proveren i prisutan na svim meridijanima. Osmišljen je tako da prati razvoj i rast preduzeća, nudeći transparentne i prilagodljive opcije zakupa i mogućnost naknadnog dodavanja korisnika i funkcionalnosti.

Ukoliko se ukaže potreba, moguća je i migracija platforme na hardversko okruženje unutar preduzeća. Iznajmljivanje "Microsoft Dynamics" poslovnog rešenja obezbeđuje pristup poslovnim podacima sa svakog mesta u svakom trenutku, što direktno smanjuje prodajne, marketing i administrativne troškove i unapređuje efektivnost i produktivnost pojedinaca u celom preduzeću. Jedini preduslov je kvalitetan pristup Internetu.

Ponuđeni koncept omogućava da renomirana "Microsoft Dynamics" rešenja sada postanu dostupna svima, stoji u saopštenju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija, Građevina

Zbog RHE Bistrica izmeštaće se dva državna puta - EPS traži projektanta, potrebna i aktuelizacija studije opravdanosti gradnje

Elektroprivreda Srbije raspisala je tender za izradu idejnog rešenja i tehničke dokumentacije za izmeštanje državnih puteva za potrebe izgradnje reverzibilne hidroelektrane (RHE) Bistrica. Kako je navedeno u tehničkoj specifikaciji posla, trase objekata budućeg sistema RHE Bistrica u blizini akumulacije Potpeć se ukrštaju sa trasom državnog puta IIA reda broj 191 Bistrica-Priboj, a trasa državnog puta IIA reda broj 194 Kokin

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.