NavMenu

BIG CEE kupio Delta City Podgorica za 95 mil EUR

Izvor: Promo Ponedeljak, 21.02.2022. 15:51
Komentari
Podeli
(Foto: Pressmaster/shutterstock.com)
Haj Galis, generalni direktor BIG Shopping Centers, izjavio je da BIG nastavlja da kupuje strateške projekte u regionu, u skladu sa strategijom kompanije o širenju poslovanja na Balkanu i u Istočnoj Evropi.

- Ulazak kompanije BIG u Crnu Goru predstavlja još jedan korak napred u sprovođenju strategije kompanije za širenje poslovanja na Balkanu i u Istočnoj Evropi. BIG i dalje locira strateške projekte kako bi povećao svoju komercijalnu moć zahvaljujući kojoj je, zajedno sa postignutim uspehom u Srbiji, jedna od vodećih kompanija za nekretnine u regionu Balkana. Delta City Podgorica je najznacajni projekat u Crnoj Gori i jedan od najvećih komercijalnih objekata na Balkanu. U celosti je zakupljen, a brojni vodeći međunarodni prodajni lanci su zainteresovani da mu se pridruže - kaže Galis.

Lev Vajs, generalni direktor BIG CEE, koji rukovodi sve širim poslovanjem u Srbiji i na Balkanu, kaže da je kompanija izuzetno zadovoljna i ponosna što ovaj veliki objekat dodaje u portfolio BIG-a i oduševljen je što kompanija počinje da posluje u Crnoj Gori.

- U BIG-u se radujemo što ćemo našoj grupi dodati novi tržni centar i unaprediti ovaj izvanredni objekat - izjavio je gospodin Vajs.

BIG Shopping Centers je jutros objavio da je podružnica CEE-BIG BV, koja je u 95% vlasništvu BIGa, potpisala ugovor o kupovini tržnog centra DELTA CITY u Podgorici, po ceni od 95 mil EUR, od čega će se iznos od 57 mil EUR finansirati iz bankarskog kredita.

Tržni centar DELTA CITY ima bruto zakupnu površinu prodajnog prostora od 24.500 m2, 1000 mesta za parking i stopu zauzetosti od oko 100%.

Prodajne objekte u ovom centru imaju ZARA, Pull & Bear, Bershka, Mango, Nike, Tommy Hilfiger, New Yorker, Pandora, Under Armor, Replay, Springfield i mnogi drugi brendovi, a ponuda obuhvata i Cineplexx multipleks bioskopske dvorane i dečje igraonice.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.