NavMenu

Ulaganje u plemenite metale - Počeo upis investicionih jedinica fonda "Ilirika gold"

Izvor: eKapija Petak, 22.10.2010. 14:54
Komentari
Podeli

Društvo za upravljanje investicionim fondovima "Ilirika DZU" a.d. Beograd pozvalo je ulagače da upišu i uplate investicione jedinica u fondu "Ilirika Gold".

Prvi sektorski fond u Srbiji "Ilirika Gold", organizovan kao fond rasta vrednosti imovine, ulagaće u akcije proizvođača i prerađivača zlata i ostalih plemenitih metala (srebra, platine, paladijuma).

"Ovaj fond namenjen je svim ulagačima, fizičkim i pravnim, kao i domaćim i stranim licima, koji žele dugoročnu stabilnost svoje investicije", navodi se u saopštenju novosnovanog Fonda.

Svi zainteresovani ulagači mogu upisati investicione jedinice svakog radnog dana od 08:30 do 16:30h u sedištu Društva za upravljanje investicionim fondovima "Ilirika DZU" Beograd, Knez Mihailova 11-15/V sprat, kao i kod ovlašćenih posrednika Društva čiji se spisak nalazi na Internet adresi www.ilirika-dzu.rs.

"Ilirika DZU" je deo regionalne finansijske grupacije "Ilirika" koja pod upravom ima preko 150 mil EUR u više od 20 investicionih fondova u regionu jugoistočne Evrope.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.