Izvor: eKapija | Utorak, 19.10.2010.| 15:57
Izdvojite članak Odštampajte vest

"Parovi" novi rijaliti šou na TV "Happy"

(Foto: b)

Produkcija TV "Happy" u novembru kreće sa novim rijalitijem "Parovi". U luksuznoj kući od 800 kvadrata, bogatog vlasnika koji je sa svojom suprugom otišao na bračno putovanje, uživaće deset parova sa naše javne scene.

Gledaoci će bez cenzure moći da vide kako se poznati snalaze u neviđenom glamuru od kojeg zastaje dah, zatim, koliko njih zaista živi u ovakvim uslovima, a ko sanja o ovakvom krevetu, dnevnoj sobi iz snova...

Istovremeno, pred gledaocima TV "Happy" parovi će pokazati svu svoju ljubav, svađe, otkriće da li negde ljubav jenjava, ili se rasplamsava!

Šou će trajati 101 noć, koliko će vlasnik luksuzne vile poveriti parovima svoj dom na čuvanje.

Pobednik će biti onaj par koji ostane u vlasnikovoj kući do njegovog povratka sa putovanja, a u tome će mu pomoći publika. Publika će, prema već viđenim pravilima, jednom nedeljno, glasati za najbolji par i odlučivati koji će parovi nastaviti sa takmičenjem, a ko če napustiti šou. Gledaoci, koji glasaju, dobiće priliku da i sami učestvuju u show-u, kao par iz naroda.

"Vlasnik" kuće je Milan Lane Gutović, koji će sa svojom "suprugom" Vanjom Kostić, sa kojom je otišao na "bračno putovanje", sa ukućanima komunicirati direktno iz Pariza.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.