NavMenu

Raspisan tender za projektovanje kompleksa strelišta Careva ćuprija

Izvor: eKapija Sreda, 26.01.2022. 09:01
Komentari
Podeli
(Foto: Proambo)
Streljački savez Srbije raspisao je tender za izradu projektno-tehničke dokumentacije rekonstrukcije kompleksa sportskog strelišta Careva ćuprija u Beogradu.

Predmet nabavke je dokumentacija za rekonstrukciju kompleksa sportskog strelišta - izgradnja novog objekta sportskog strelišta i totalna rekonstrukcija administrativnog objekta Streljačkog saveza Srbije. Detaljnije o tome kako će novi kompleks izgledati, pogledajte u posebnom tekstu.

Osim ova dva objekta planirani su i propratni sadržaji zona za odmor i druženje, rekreativna zona za treniranje na otvorenom, slobodne zelene površine, kao i popločane otvorene ili natkrivene površine u vidu staza, vodenih površina, parkinga, paviljona i trotoara.

Planirano je formiranje natkrivenog paviljona u neposrednoj blizini aministrativnog objekta Streljačkog saveza Srbije, kao i senjaci kružnog oblika u zoni za odmor i druženje, na prostoru koji se nalazi između dva objekta na parceli, prema granici sa parcelom na kojoj se nalazi konjušnica.

U istom delu, planirano je i postavljanje montažne bine sa pripadajućim zidom, koji bi zajedno imali namenu prostora za proglašenje pobednika i dodelu nagrada i priznanja. Na tom mestu bi bila postavljena tri jarbola. Planirano je postavljanje jarbola i na samom ulazu na parcelu, u zoni između kolskog i pešačkog ulaza, kao i montažno – dempontažne kućice za čuvara pored kolskog ulaza.

Rok za podnošenje ponuda je 7. februar 2022. godine, a više detalja pogledajte OVDE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Brojni auto-servisi ne rade više punjenje klima - Da li će građani imati gde da pripreme kola za leto i koliko će to da košta?

Građanima Srbije ovog leta biće teže da servisiraju klima uređaje u svojim automobilima. Razlog za to je što veliki broj auto-servisa obustavlja pružanje ove usluge, jer nemaju sertifikat na osnovu koga bi mogli nabavljati freon i proći inspekcijsku kontrolu. Naime, Ministarstvo zaštite životne sredine je još 2016. godine donelo uredbu da pravna lica i preduzetnici koji klimatizuju motorna vozila moraju imati Sertifikat B. Taj

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.