NavMenu

Adria Security Summit dolazi u Zagreb kao dobrodošao gost

Izvor: eKapija Utorak, 18.01.2022. 10:21
Komentari
Podeli
Nakon uspešno održanog sajma i konferencije u Beogradu, Adria Security Summit powered by Intersec ove godine biće održan od 5. do 6. oktobra u Zagrebu. Mesto održavanja je Kongresni centar i paviljon 7 Zagrebačkog velesajma.

Dva dana poslovnog umrežavanja prilika su za brži oporavak regionalne sigurnosne i drugih industrija, razmenu iskustava i znanja te sklapanje novih partnerstava - sve ono po čemu je Adria Security Summit prepoznatljiv kao regionalni centar za B2B poslovanje, navedeno je u saopštenju.

Posebne pogodnosti koje Summit nudi uključuju podršku ulasku i širenju globalnih kompanija na lokalna tržišta, podsticanje stranih investicija te unapređenje poslovanja regionalnih firmi.

- Sa šest uspešnih i dobro primljenih sajmova i konferencija iza nas, te dragocenim iskustvom organizacije jednog od prvih evropskih sigurnosnih događaja održanih uživo tokom pandemije, ovaj put vam želimo da ponudimo još više. Na Adria Security Summit 2022. gledamo s mnogo ambicija i željom da pomerimo granice u kvalitetu - kažu organizatori.

Dodaju da zbog toga očekuju više od 100 izlagača i 2.000 učesnika iz regiona i sveta, hiljade sastanaka i dvocifren broj medijskih i strukovnih partnera.

- Želimo ove prednosti da pretvorimo u pečat kvaliteta našeg događaja, koji se kontinuirano širi izvan granica sigurnosti u jednako važne svetove interneta stvari, ICT-a, pametnih rešenja i drugih srodnih tehnologija - dodaju.

Organizator Summita je magazin a&s Adria, mesečna publikacija posvećena sigurnosnoj i srodnim industrijama, uz podršku kompanije Messe Frankfurt.

Na sajtu www.adriasecuritysummit.com pratite sve vesti o Adria Security Summitu 2022. u Zagrebu.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Kentkart tuži Grad Beograd i zahteva 17 mil EUR odštete

Kompanija Kentkart, koja je godinama obavljala naplatu karata u gradskom prevozu, nakon raskida ugovora tužila je grad i zahtevala odštetu od 17 mil EUR, izjavio je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić. - Kontrolisali su sistem od 250 mil EUR godišnje. Ja tvrdim da preko 1 mil EUR ne mogu da dobiju, a mislim da će čak biti obrnuto, jer mi imamo dokaze da su unazadili sistem - rekao je Šapić za Radio-televiziju

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.