NavMenu

Odabrane firme za gradnju Odbojkaškog trenažnog centra na Novom Beogradu - Vrednost radova 26,8 mil EUR

Izvor: eKapija Četvrtak, 13.01.2022. 10:55
Komentari
Podeli
Budući izgled Odbojkaškog trenažnog centra na Novom Beogradu (Foto: Urbanistički projekat/ Energoprojekt Urbanizam i arhitektura)Budući izgled Odbojkaškog trenažnog centra na Novom Beogradu
Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima dodelila je posao izrade tehničke dokumentacije i izgradnje Odbojkaškog trenažnog centra na Novom Beogradu grupi ponuđača na čelu sa kompanijom Jadran iz Beograda. Vrednost potpisanog ugovora je 3,15 milijarde dinara sa PDV-om, odnosno oko 26,8 mil EUR.

Na projektu će još učestvovati i beogradske kompanije Musculus, TVI, IMP-Automatika, Aba professional, Koto, Page Consortium i IMP Automatika-security, kao i firma DBA iz Novog Sada. Posao im je dodeljen nakon sprovedenog konkurentnog postupka, a procenjena vrednost bila je 2,23 milijarde dinara.

Prethodno je obustavljen tender za obavljanje ovog posla raspisan početkom novembra, s obrazloženjem da je jedina ponuda grupe ponuđača koja je pristigla na tender neprihvatljiva. Kao razlog je navedena ponuđena cena koja je prešla iznos procenjene vrednosti javne nabavke.

Urbanističkim projektom predviđeno je da se Odbojkaški trenažni centar izgradi na 21.380 m2, uz Ulicu Tošin bunar.

Kompleks odbojkaškog trenažnog centra činiće hala za trening sa tri terena, hala za odbojku na pesku sa dva terena, smeštajni kapaciteti za sportiste, medicinski centar, teretana, kancelarije u funkciji sporta i dve garaže.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

19.06.2024.  |  Energija

Prvi korak ka gradnji nuklearnih elektrana u Srbiji - Raspisan tender za izradu preliminarne studije

Ministarstvo rudarstva i energetike raspisalo je tender za izradu preliminarne tehničke studije radi razmatranja mirnodopske primene nuklearne energije u Republici Srbiji, a vrednost posla procenjena je na 14,2 miliona dinara. - U uslovima rastućih potreba za energijom predviđenim u narednim decenijama, podržanim ubrzanom elektrifikacijom privrede, uz povećanje udela obnovljivih izvora energije na mreži i smanjenjem proizvodnje iz uglja,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.