NavMenu

Prvi let na liniji Beograd-Niš

Izvor: Beta Četvrtak, 06.01.2022. 09:42
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: eKapija)Ilustracija
Prvi avion kompanije Air Serbia na liniji Beograd-Niš sleteće danas u 14 časova na niški aerodrom Konstantin Veliki, a sledeće sletanje je u 18.05, rekao je direktor Aerodroma Srbije Mihajlo Zdravković.

On je kazao da će avioni Er Srbije petkom leteti dva puta iz Niša za Beograd, subotom dva puta iz Beograda za Niš, a nedeljom dva puta iz Niša za Beograd.

- Ono što je glavno za ove letove je da će putnici, kada krenu iz Niša za Beograd u 5.00, stići na beogradski aerodrom u 5.30 časova, kada je jutarnji "pik" i kada mogu da nastave putovanje ka nekoj od 19 destinacija - izjavio Zdravković.

Podsetio je da su avioni Er Srbije juče počeli da lete od Niša do Istanbula, a danas će iz Niša poleteti do Frankfurta, Ljubljane i Kelna.

Kako je kazao, letova do Frankfurta i Ljubljane bilo je i ranije sa aerodroma "Konstantin Veliki", dok je linija do Kelna ; uvedena prvi put.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, IT, Telekomunikacije, Zdravstvo

Saradnja sa kompanijom Merk na podsticanju inovacija u Srbiji

Ministarka nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelena Begović i direktor za Srednju Evropu i senior potpredsednik u kompaniji Merk Fransoa Feg potpisali su u Vladi Srbije Memorandum o razumevanju, koji je važan za nastavak strateške saradnje sa BIO4 kampusom. Begović je ocenila da je ovaj memorandum potvrda partnerstva na polju biomedicine, biotehnologije i nauke u Srbiji, izrazivši zadovoljstvo time što se jedna od najvažnijih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.