NavMenu

Srećna Nova godina i Staro normalno!

Izvor: eKapija Petak, 31.12.2021. 08:52
Komentari
Podeli
(Foto: eKapija)
Dragi čitaoci eKapije,

Uz veliku zahvalnost što pratite sadržaj našeg portala, za koji se nadamo da svake godine čini sve više koraka napred, želja nam je da vam najiskrenije i punog srca čestitamo nastupajuću Novu godinu i poželimo da se, uz snagu rađanja koju donosi Božić, u 2022. Letu Gospodnjem vratimo na dobro, Staro normalno.

To, doduše, nije izvesno, a u protekla dva leta su optimizam zvanično ukinuli, ipak, postoje indicije da bismo tokom naredne godine mogli da ponovo uvedemo minimalnu distancu prema prijateljima, partnerima, najbližima - što je dobar deo vas, da se ne skrivamo, već dosad i učinio.

Ovako skromna želja dobra je za kraj još jedne teške godine. Možda postoji šansa da se normalnost uvede i na širem društvenom planu. Možda...

Privatno, budite pomalo i nenormalni, izvan šablona, koliko se valja, i malo više od toga.

A sad, nešto sasvim drugačije, malo servisnih informacija: Na autoputu Miloš Veliki očekuju se gužve na naplatnim stanicama... I to, ali i o nama: korisnici eKapije, posle današnjeg redovnog dnevnog biltena ("Tačno u podne"), sledeći će dobiti u utorak, 4. januara, rano izjutra. Posle "guramo" po planu angažovanja, do Božića, a uoči njega izdaćemo i nove smernice korisnicima.

Za one naše pretplatnike kojima je business before pleasure, podsećanje da informacije o najnovijim tenderima - umeju da ih objave u pretprazničko veče, da što manje ljudi vidi - mogu da prate i tokom praznika, na servisu Moja eKapija.

Živeli! Srećna Nova godina!

Vaša eKapija
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.