NavMenu

Požarevac dobija pomoćni stadion - Potpisan ugovor sa izvođačem radova

Izvor: boom93.com Sreda, 29.12.2021. 14:49
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Bplanet/shutterstock.com)Ilustracija
Gradska uprava Požarevac potpisala je ugovor za rekonstrukciju i sanaciju fudbalskog terena na stadionu MIP-a sa preduzećem iz Beograda. Grad je ugovor potpisao sa preduzećom Pejkom doo iz Beograda, a vrednost ugovora iznosi 50 miliona dinara bez PDV-a.

Lokalna samouprava planira da u potpunosti rekonstruiše teren koji koristi Fudbalski klub MIP i da na njegovom prostoru postavi teren sa veštačkom travom. Kako se navodilo u tehničkoj specifikaciji radovi na rekonstrukciji terena sastoje se od izgradnje drenažnog, filtrirajućeg, nosećeg i ravnjajućeg sloja. Po završetku radova pristupiće se postavljanju terena sa veštačkom podlogom.

Takođe, planira se da ovaj teren koristi postojeće sadržaje ovog Fudbalskog kluba kao što su svlačionice i prateći sadržaji.

Maksimalni rok za izvođenje radova je 150 kalendarskih dana, dok je garantni rok za izvedene radove je najmanje 2 godine.

Rekonstrukcijom stadiona MIP stekli bi se uslovi da klubovi koji koriste Gradski stadion dobiju pomoćni teren.

Pomoćni fudbalski terenom je potreban kako bi se rasteretio Gradski fudbalski stadion, pošto na njemu treniraju seniorski timovi FK Mladi radnik 1926 i ŽFK Požarevac. kao i mladje kateogrije ovih klubova. Takođe, na njemu se održavaju zvanične fudbalske utakmice i utakmice u Američkom fudbalu.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

13.04.2024.  |  Finansije

Srbija i Crna Gora blagovremeno da potpišu sporazum o otvaranju graničnih prelaza sa tačkom spajanja u Boljarima

Potrebno je preduzeti aktivnosti u cilju blagovremenog potpisivanja sporazuma o otvaranju graničnih prelaza ili zajedničkog graničnog prelaza na budućem auto-putu, sa tačkom spajanja u Boljarima, između pograničnih opština Sjenica i Bijelo Polje. To je saopšteno na sastanku koji je održan u Ministarstvu unutrašnjih poslova Crne Gore. To je drugi sastanak Mješovite crnogorsko–srpske komisije za praćenje sprovođenja sporazuma

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.