NavMenu

VMC luksuzni kompleks na Zlatiboru privodi radove kraju

Izvor: Promo Ponedeljak, 27.12.2021. 08:58
Komentari
Podeli
(Foto: VMC)
Par stotina metara od glavnog gradskog trga, u samom centru Zlatibora, jezera, avantura parka i novoizgrađene stanice gondole, kao i u blizini najvećih marketa, kompanija VMC nastavlja sa realizacijom inovativnih rešenja i celokupan kvalitet izvođenja objekta podiže na još viši nivo. U skladu sa najvišim standardima gradnje izgradnja luksuznog apartmanskog kompeksa privodi se kraju.

U samom načinu gradnje primenjeni su najnapredniji tehnološki sistemi, što dodatno olakšava održavanje i povećava stepen ekonomičnosti čitave zgrade. Iskustvo koje implementira u proces gradnje VMC kompanija je stekla kroz izvedbu nekoliko velelepnih objekata, od kojih se kao poznatiji izdvaja projekat stambeno-poslovnog prostora -Orbita života u Kragujevcu. Vođeni tim iskustvom VMC kompanija budućim korisnicima nudi izuzetan kvalitet gradnje sa akcentom na korišćenju prirodnih materijala, pažljivom odabiru opreme, koja ispunjava parametre energetske efikasosti u skladu sa novitetima na polju SMART tehnologija.

Izgradnja modernih apartmanskih jedinica sa brojnim dodatnim sadržajem, u vidu smart kontrole apartmana, fitness zone, wellness i spa centra, dečijim igraonicama, otvorenim i zatvorenim garažama i punjačima za električne automobile ušla je u svoju završnu fazu. Koncept VMC apartmana je osmišljen tako da ispunjava standardizaciju najmodernijih hotela planinskog tipa i savršeno se uklapa u ambijent Zlatibora. Predviđena je izgradnja približno 3.000 metara kvadratnih, sa 24 luksuzne apartmanske jedinice.

O materijalima

VMC Zlatibor je celokpan kompleks apartmana izgradio od najkvalitetnijih materijala kada su i grubi i fini radovi u pitanju. Fasadni zidovi poseduju klima blokove, zidovi između stanova su od akustičnog klima bloka, zvučna izolacija je azmafon, dok je termoizolacija od kamene vune (KNAUF INSULATION sistem), XPS (stirodur), Multipor termoizolacionih ploča koje se nalaze između hodnika i stanova.

Sika hidroizolacioni sistemi i premazi korišćeni su za hidroizolaciju.

Fasada je izgrađena od HPL (high pressure laminate) panela u drvo dekoru (TRESPA METEON), Fiber cementnih panela (EQUITONE), dekorativnog mineralnog maltera u više tonova, staklene aluminijumske ograde, dekorativnog zelenila i rasvete.
Svi krovni prozori su Velux PREMIUM sa donjim otvaranjem dok su za spoljnu stolariju korišćeni eloksirani aluminijumski profili sa termoprekidom u kombinaciji sa drvenom oblogom sa unutrašnje strane, zastakljen trostrukim niskoemisionim staklom punjenim argonom. U zavisnosti od položaja i veličine, otvori su snabdeveni roletnama sa elektro-podizačima, komarnicima i spoljašnjim venecijanerima. Unutrašnja stolarija – sobna vrata sa ravnim štokom, ispunom krila od perforiranog MDF-a sa završnom oblogom visokog kvaliteta u vidu laminata.

VMC apartmani su opremljeni SMART sistemom, koji podrazumeva elektronsko kontrolisanje grejanja, količine tople vode, roletni, kao i upotrebu SMART ključa - kontrolisani pristup apartmanu.

U objektu je obezbeđen i parking prostor u okviru podzemne garaže, pokrivena parking mesta i parking mesta na otvorenom, pri čemu su sva mesta i prilazi pokriveni grejnim kablovima.

Dodatna oprema i sadržaji – WELLNESS i SPA centar, teretana, igraonica za decu, punjač za e-automobile i punjač za e-trotinete, biciklana, skijašnica, kolica za market

Podovi u apartmanima prekriveni su višeslojnim premium hrastovim parketom debljine 14mm, a italijanska granitna keramika najvišeg kvaliteta je renomiranog brenda Marazzi.

Grejanje kompletnog prostora implementirano je putem elektro-kotlova, na daljinsko upravljanje putem SMART sistema, dok je klimatizacija organizovana putem inverterskik klima uređaja - split sistemi koji rade na temperaturama do -20 stepeni.

Nekretnine kao investicija

VMC svojim kupcima pruža mogućnost rentiranja apartmana posredstvom eminentnih agencija, što je odlična prilika za povraćaj investicije.

Rentiranje nekretnine se realizuje u vidu fiksne mesečne rente, određenog procentualnog udela od ukupnog mesečnog profita dobijenog rentiranjem ili samostalnim rentiranjem apartmana, gde ova kompanija nudi mogućnost saradnje sa profesionalnim agencijama za održavanje apartmana.

Kompanija VMC nudi i mogućnost uređenja enterijera apartmana po sistemu "ključ u ruke", ponudama u više varijanti koje su personalizovane u odnosu na budžetska sredstva kupca.

(Foto: VMC)
Za kupce su obezbeđena parking mesta u podzemnoj garaži, parking mesta na otvorenom i pokrivena parking mesta, a dodatna pogodnost su i punjači za električne automobile unutar garaže. U zoni garaže, predviđena je i zona za odlaganje ski opreme, bicikala i električnih trotineta, a vlasnicima apartmana i gostima su takođe dostupni i punjači za električne trotinete.

Moderni smeštaj VMC apartmana, diktira novi trend formiranja prostora, luksuznog i komfornog planinskog načina stanovanja na Zlatiboru.

Više o projektu možete saznati na www.vmc.co.rs.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Gradiće se parking na Jastrepcu u okolini Kruševca

Gradska uprava grada Kruševca raspisala je javni poziv za izgradnju parking prostora sa pristupnom saobraćajnicom na planini Jastrebac. Procenjena ukupna vrednost radova bez PDV-a iznosi 24.196.392 dinara. Rok za prijavu je 13. maj. Detalje pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.