NavMenu

Banjski, velnes i spa turizam sve popularniji - Interesantne ponude na Sajmu u Novom Sadu

Izvor: eKapija Petak, 01.10.2010. 11:04
Komentari
Podeli

Na 43. međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu (28.09-3.10) programe su predstavile banje, terme, velnes i spa centri iz čitave zemlje i regiona.

Standardne ponude banjskog turizma u Srbiji - lekovite kupke, masaže, saune, bazeni, gastronomske đakonije upotpunjene su najnovijim tretmanima velnes i spa karaktera po povoljnim cenama.

"Najzapaženiji programi su biserna kupka koja košta 650 dinara po tretmanu, "Amam" - banjanje u autentičnom turskom kupatilu, program obnove životne energije po ceni od 3.410 dinara, "Kraljevski san" i mnogi drugi, navedeno je u saopštenju Sajma.

Cena jednodnevnog uživanja u najpoznatijim srpskim banjama - Sokobanji, Vrnjačkoj Banji, Atomskoj banji Gornja Trepča, Prolom banji- kreću se u rasponu od 1.330 dinara do 3.000 dinara po osobi, u zavisnosti od toga da li se radi o noćenju s doručkom, polupansionu ili punom pansionu.

Od inostranih izlagača pažnju posetilaca privukle su ponude "Termi Tuhelj" iz Hrvatske i slovenačkih "Termi Olimia" - Slovenija, koje su obezbedile aranžmane po 40% nižim cenama za goste iz Srbije. Noćenje s doručkom staje već od 30 EUR.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Air Serbia: U Beograd stigao osmi ATR 72-600, uskoro ulazi u saobraćaj

Aviokompanija Er Srbija (Air Serbia) saopštila je da je u Beograd stigao osmi avion ATR 72-600, koji bi posle obaveznih procedura trebalo da uđe u saobraćaj te kompanije u narednim danima. Nova letelica ima devet godina i nosi registarsku oznaku YU-ASF. U boje i oznake srpske nacionalne avio-kompanije avion je ofarban u Tuluzu, a od 10. marta bio je u proceduri primopredaje i tehničkih kontrola u Francuskoj, navodi se u saopštenju. Izvršni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.