NavMenu

Igman ugovorio poslove sa egipatskim oružanim snagama vredne 15 mil KM

Izvor: eKapija Četvrtak, 02.12.2021. 16:27
Komentari
Podeli
(Foto: Igman)
Više od 400 međunarodnih proizvođača i dobavljača s polja vojne industrije registrovano je na EDEX-u 2021, a više od 30.000 posjetilaca ima priliku pogledati najnovije tehnologije, opremu i odbrambene sisteme na kopnu, moru i zraku.

U sklopu paviljona Bosne i Hercegovine, kompanija Igman na ovogodišnjem sajmu kao izlagač učestvuje zajedno s drugim kompanijama namjenske industrije BiH, saopšteno je iz Igmana.

Prilika za susrete s poslovnim partnerima iskorištena je za potpisivanje dva nova ugovora s egipatskim oružanim snagama vrijedna 15 mil KM.

- Na tržištima vojne industrije bilježi se rast potražnje za municijom malog kalibra, a egipatsko tržište predstavlja jedno od najvažnijih kada je riječ o izvozu kompanije Igman. Egipat konstantno ulaže u jačanje odbrambenih kapaciteta i činjenica da svoje oružane snage snabdjeva našim proizvodima dokaz su našeg kvaliteta i spremnosti da odgovorimo zahtjevima velikih vojnih sila. Potpisivanjem novih ugovora učvršćujemo našu poziciju na spomenutom tržištu - kazao je direktor Igmana Đahid Muratbegović.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.