NavMenu

Dani osiguranja u Aranđelovcu 25. i 26. novembra

Izvor: Tanjug Utorak, 23.11.2021. 12:54
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Shutter_M/shutterstock.com)Ilustracija
Srpski dani osiguranja biće održani 25. i 26 novembra u Aranđelovcu, a manifestaciju će svojim izlaganjem otvoriti guvernerka NBS Jorgovanka Tabaković.

Srpski dani osiguranja se održavaju peti put u organizaciji Udruženja osiguravača Srbije.

Prvog dana konferencije biće razgovora o razvoju potencijala i sinergije tržišta osiguranja i tržišta kapitala, kao i koliko je Pošta Srbije kanal za generisanje rasta tržišta osiguranja.

U okviru prvog dana biće održan okrugli sto "Kovid-20 da li smo spremni" na kome će o aktuelnim temama govoriti i profesori sa Ekonomskog i Pravnog fakulteta, kao i profesor sa prestižnog belgijskog univerziteta Leuven, najavio je organizator.

Na otvaranju maifestacije, pored guvernerke NBS, prisutnima će se obratiti i predsednice UO Udruženja osiguravača Srbije Ivana Soković.

Drugog dana manifestacije, u petak 26. novembra, o značaju saradnje MUP-a i osiguravača govoriće ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.


Nakon uvodnog obraćanja ministra, održaće se diskusija na temu koliko je zdravstveno osiguranje snaga i partner države u kojoj će učestvovati ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević.

Takođe, na ovom okruglom stolu svoje gledište izneće i predstavnici Republickog fonda za zdravstveno osiguranje, Asocijacije privatnih zdravstvenih ustanova i osiguravajućih društava iz Srbije.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Kentkart tuži Grad Beograd i zahteva 17 mil EUR odštete

Kompanija Kentkart, koja je godinama obavljala naplatu karata u gradskom prevozu, nakon raskida ugovora tužila je grad i zahtevala odštetu od 17 mil EUR, izjavio je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić. - Kontrolisali su sistem od 250 mil EUR godišnje. Ja tvrdim da preko 1 mil EUR ne mogu da dobiju, a mislim da će čak biti obrnuto, jer mi imamo dokaze da su unazadili sistem - rekao je Šapić za Radio-televiziju

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.