Izvor: eKapija | Sreda, 22.09.2010.| 13:54
Izdvojite članak Odštampajte vest

OLC i "Canon" predstavljaju "Therefore" - Rešenje za upravljanje dokumentacijom

Svetski tehnološki gigant "Canon", poznat po kvalitetu slika i hardveru koji to omogućuje, predstavio je "Therefore" - softversko rešenje za upravljanje dokumentacijom . Reč je o ekskluzivi za hardverskog proizvođača, a i za ponudu domaćeg IT preduzeća "OnLine Computers", člana grupacije "BS Procesor".

Naime, shodno profesionalno orijentisanoj paleti proizvoda za skeniranje dokumentacije, moćnim dokument skenerima, "Canon" je insistirajući na kvalitetu obezbedio i vrhunsko softversko rešenje upravo za upravljanje dokumentacijom i sadržajima. Njegov naziv je "Therefore" , a moto "People process information" predstavlja filozofiju ovog rešenja, zasnovanu na ta tri ključna pojma, držeći ljude u prvom planu, povezane kroz procese, a operatibilne nad informacijama sa dokumentima.

Softver "Therefore" je na našem tržištu dostupan putem DMS sektora firme "OnLine Computers" - www.olc.rs, koji ima podršku "Canon Solution Provider" kancelarije iz Beča.

Inače, "OnLine Computers", prepoznatljiv u oblasti sistemskih integracija između ostalog viđen kao strateški domaći partner kompanije "Canon", postaje jedna od dominantnijih domaćih IT kompanija, sa ponudom kompletnih i kolaborativnih IT rešenja (ERP, CRM, Print outsourcing, DMS, ...), servisa i hardverske opreme.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.